OnlyFans-account van Megan uit ‘Temptation Island’ is een succes: “Na 24 uur al maandloon verdiend”

Nog geen week geleden lanceerde Megan Desaever uit Temptation Island een OnlyFans-account, maar nu al kan die beslissing een succes genoemd worden. Amper 24 uur later bleek ze naar eigen zeggen al een maandloon verdiend te hebben.

In 2018 was de toen 18-jarige Megan nog als vriendin van Kevin te zien in Temptation Island, maar sindsdien is er al veel gebeurd. Zo is ze na enkele ‘mislukte’ relaties sinds kort samen met de Zwitserse fitnessboy Silvio Senn. Afgelopen zomer was Megan ook al naakt te zien in Playboy.

Sinds vorige week heeft de nu 21-jarige West-Vlaamse zich op iets nieuws gestort, namelijk OnlyFans. De eerste foto’s op haar account daar komen van een fotoshoot van fotograaf Steven Wolles die ze deed samen met met Milou uit Temptation Island 2019.

Niet vulgair

In Het Laatste Nieuws geeft Megan meer uitleg over haar plannen met OnlyFans. “Steven stelde voor om samen te poseren, en dat vonden Milou en ik onmiddellijk een tof idee. We zijn beiden best bekend, dus dit was een mooie kans om wat extra promotie te voeren voor onze accounts. Ik speelde al een tijdje met het idee om zo’n account op te starten omdat ik van verschillende mensen hoorde dat je er veel geld mee kan verdienen. Of dat naakt poseren me niet afschrikt? Nee gij, ik heb dat ook al voor Playboy gedaan. Mensen weten dus wel hoe ik er uitzie zonder kleren. Dus ja, dan kan ik er beter geld aan verdienen”, legt ze uit.

Hoewel er dus naaktfoto’s van Megan te zien zijn op OnlyFans blijft alles stijlvol. “Mensen die vulgaire naaktfoto’s willen zien, zijn eraan voor de moeite. Net zoals bij die foto’s van Playboy wil ik wel dat het classy blijft. Als ik binnenkort filmpjes post, zal het ook volgens dat principe zijn. Het mag uitdagend en teasend zijn, maar ik wil geen grenzen overschrijden”, gaat ze verder.

Prijs verhogen

Als er meer foto’s en filmpjes toegevoegd zullen worden op haar account is Megan meteen ook van plan om de prijs daarvan te verhogen. Op dit moment vraagt ze 24,99 dollar per maand (of minder als je meteen voor een lange periode neemt).

De interesse is alvast heel groot, blijkt uit haar reactie. “Aanvankelijk had ik verwacht dat mensen daar niet op zaten te wachten en dat het op OnlyFans om het hardere werk ging, zeg maar. Maar dat blijkt goed mee te vallen. Mijn account is amper 24 uur online en ik heb al een maandloon verdiend”, besluit ze in HLN.

Meer
Lees meer...