Megan en Milou van ‘Temptation Island’ lanceren OnlyFans-account met gezamenlijke fotoshoot

Temptation Island-sterren Megan Desaever en Milou van Agtmael zijn de volgende influencers die de overstap maken naar OnlyFans. Dat doen de twee met een pikante fotoshoot met hen beiden waarvan je op Instagram een voorproefje krijgt. Wie meer wil zien, betaalt 25 euro per maand.

Steeds meer celebrities en influencers wagen zich de laatste tijd aan OnlyFans. Aanvankelijk was deze site vooral bedoeld voor sekswerkers die zo pikante foto’s en filmpjes tegen betaling konden aanbieden. Maar al snel bleek dat er snel heel veel geld te verdienen viel met site, zeker voor wie al enige bekendheid geniet.

Temptation Island

Sinds kort kan je op OnlyFans ook twee voormalige deelneemster aan Temptation Island terugvinden: Megan (2018) en Milou (2019). Fotograaf Steven Wolles kreeg de Belgische babes samen voor zijn lens op de motorkap van Fabrizio, ook al een voormalige deelnemer aan Temptation Island.

Hij deelde een voorproefje van die shoot op zijn Instagram, maar wie de meer pikante foto’s wil zien, moet zich wenden tot OnlyFans. Daar hebben zowel Megan als Milou namelijk een account aangemaakt. Op beide accounts staan al enkele foto’s. Om die te zien moet je wel een abonnement nemen aan 24,99 euro per maand.

Voor Megan is het overigens niet de eerste keer dat ze uit de kleren gaat. Een klein jaar geleden was ze namelijk al eens naakt te zien in Playboy.

Meer
Lees meer...