Left Right
scrollTop top

Dit is de nieuwe vriend van Megan van ‘Temptation Island’


Megan Temptation Island kampvuur
© Megan tijdens haar deelname aan ‘Temptation Island’ – Bron: SBS

Megan van Temptation Island heeft eindelijk meer duidelijkheid gegeven over haar liefdesleven. Na een foto van hen twee op oudejaarsavond doken er geruchten op dat ze opnieuw samen was met voormalige geliefde Joshua, maar dat blijkt dus niet het geval. Haar nieuwe vriend heet Silvio Senn en is een influencer en een personal trainer.

Sinds haar deelname aan Temptation Island zo’n tweeënhalf jaar geleden heeft Megan Desaever een lange weg afgelegd. Het verlegen meisje dat op het kampvuur te zien kreeg hoe haar toenmalige vriend Kevin haar “koekerond” noemde, is al lang niet meer.

Joshua, Jochen, Maxence …

Al op het eiland bloeide Megan open en viel ze voor de charmes van Joshua. Na het programma bleef die prille liefde wel niet duren. Daarna leek Megan even samen met één van de beste vrienden van Joshua, Jochen, en werd ze zelfs even opnieuw samen gezien met Kevin.

Uiteindelijk begon ze in 2019 iets met de 19 jaar oudere Maxence. Afgelopen zomer liet Megan – toen ze naakt poseerde voor Playboy – al weten dat haar relatie met Maxence op pauze stond. Toen ze oudejaar bleek te vieren met Joshua doken er even geruchten op een hernieuwde liefde tussen hen, maar die werden al snel ontkracht.

Silvio Senn

Op haar Instagram Story heeft Megan nu eindelijk meer duidelijkheid gegeven over haar huidige relatiestatus. Toen iemand haar vroeg of ze samen wat met iemand bevestigde ze dat. De gelukkige blijkt Silvio Senn te zijn.

Een blik op zijn sociale media blijkt dat het gaat om een Zwitserse influencer met maar liefst 179.000 volgers op Instagram. Volgens zijn persoonlijke website woont hij in Bali, al blijkt hij al even in Dubai te zijn nu. Silvio Senn is ook actief als personal trainer en voedingsspecialist. Zijn gespierde voorkomen toont aan dat hij alleszins weet waarover hij spreekt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…