Heikki en Milou van ‘Temptation Island’ hebben allebei nieuwe partner

Het Vlaams-Nederlandse koppel Heikki en Milou nam in 2019 deel aan Temptation Island. Toen was Milou nog “ons Milou” en waren de twee smoorverliefd. Het koppel overleefde Temptation Island, maar enkele maanden later zetten de twee toch een punt achter hun relatie. Milou verklapte enkele weken geleden dat ze een nieuwe liefde in haar leven heeft en nu toont ook Heikki trots zijn nieuwe vriendin.

Heikki en Milou waren dolverliefd op Temptation Island en gingen ook als koppel naar huis. Maar de shock bij de kijkers was groot toen de twee in de reünieaflevering vertelden dat ze toch een punt hadden gezet achter hun relatie. En ondertussen zijn ze ook allebei opnieuw klaar voor de liefde.

Milou

Milou Martijn Temptation Island
Instagram mvanleeuwen98

Enkele weken geleden maakte Milou bekend dat er een nieuwe man was in haar leven. Zelf wilde ze nog niet kwijt wie dat was. Maar een (zeer kort) onderzoekje op de Instagrampagina van Milou, maakt duidelijk dat ze hartjes stuurt naar ene Martijn.

Net zoals Milou en haar ex Heikki is Martijn actief in de motercross. Hij krijgt de laatste weken veel hartjes van Milou in de comments. Berichtjes die vervolgens door Martijn worden vastgezet. Martijn telde op zijn beurt dan weer de dagen af tot Milou terugkeerde van op reis. Wij vermoeden dus dat dit weleens de nieuwe liefde van Milou kan zijn.

Kaylee

Bij Heikki is er dan weer geen geheimdoenerij. Hij deelde een foto op zijn Instagram Story waarop hij aan het kussen is met zijn nieuwe vriendin Kaylee.

Kaylee is een knappe brunette uit het Antwerpse en komt dus uit de buurt van Heikki. Ze werkt soms als model en is de mama van een dochtertje Sienna.

Meer
Lees meer...