Nieuw seizoen ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ komt er deze lente nog aan

Goed nieuws voor de fans van de betere realityreeksen. Ex on the Beach: Double Dutch komt namelijk deze lente nog terug met een nieuw seizoen. Dat maakt MTV bekend. Uit vorige seizoenen is alvast gebleken dat de drama nooit echt ver weg is.

Het vorige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch dateert ondertussen al van voor de zomer, dus dat betekent dat we dringend nood hebben aan een nieuwe portie reality-tv. En die komt eraan want vanaf 14 mei gaat het nieuwe seizoen van de reeks van start. En daarin zou misschien wel eens een oude bekende kunnen terugkeren. Zowel Elias, bekend van de ketting uit het vierde seizoen, als Megan Desaever uit Temptation Island zouden hun opwachting maken.

Ex on the Beach

In de nieuwe afleveringen van Ex on the Beach: Double Dutch zullen opnieuw acht singles naar een warm eiland reizen om er te feesten. Maar naast het feesten is er natuurlijk ook plaats voor lust en liefde. Al is dat niet altijd even makkelijk als er ineens overal exen opduiken.

Ondertussen is MTV al aan zijn negende seizoen van de reeks toe. De laatste jaren leverde Ex On The Beach: Double Dutch al een aantal iconische deelnemers. Zo spreekt iedereen nog steeds over “Harrie de dekhengst“. Ook ex-deelnemers van Temptation Island, waaronder Yasmine en Joshua, waren al meerdere keren in het programma te zien. En ook dit jaar zou er een oude bekende opduiken.

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zal op 15 mei van start gaan en zal elke zondag op MTV te zien zijn.

Meer
Lees meer...