Eerste aflevering nieuw seizoen ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ nu te zien op Streamz

Het is zover! Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is er eindelijk. Vanaf nu kunnen fans van de realityreeks elke zondag op MTV terecht, maar ook op Streamz. Daar staat nu ook de eerste aflevering van het elfde seizoen online. En daarin lijkt de toon al meteen gezet voor de rest van het seizoen.

Sinds deze week is het elfde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch wekelijks te zien op MTV en Streamz. Daarin gaan acht originals de uitdaging aan om in een luxueuze villa hun exen onder ogen te komen en aan de lust te weerstaan. Al gebeurt dat laatste zelden tot nooit. Zeker niet wanneer de deelnemers al sinds de start laten uitschijnen dat ze uitkijken naar de drama. Het worden dus leuke weken voor de fans van het programma.

Ex on the Beach

In het programma worden verschillende singles samengezet waarbij er elke aflevering één of meerdere exen van die deelnemers hun intrede doen. Soms levert dat een heropflakkering van hun liefde op, maar veel vaker komt er vooral drama van. Het nieuwe seizoen speelt zich net zoals het vorige af in Gran Canaria.

De eerste aflevering brengt de kijker wel meteen mee naar een gloednieuwe villa waar de singles al meteen klaar lijken te zijn voor actie. Dit jaar zijn de acht originals Joey, Marc-Junior, Dylan, Jonna, Ellen, Janey, Michelle en Giorgina. Die laatste zorgt ook meteen voor een primeur, want zij deed haar intrede als “eerste transgenderqueen in het programma”.

De eerste aflevering is vanaf vandaag, dinsdag 16 mei, te zien. De andere afleveringen volgen wekelijks op Streamz. En dat belooft alvast spannend te worden, want er zijn geruchten dat enkele oude bekenden wel eens hun opwachting zouden kunnen maken.

Meer
Lees meer...