MTV deelt eerste beelden ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ op Instagram

Het is bijna zover. Vanaf 14 mei kunnen fans van Ex on the Beach genieten van een nieuw seizoen van de realityreeks. Eerder maakte MTV bekend welke acht kandidaten er van in het begin bij zullen zijn en nu volgde ook een eerste korte teaser via Instagram.

Het vorige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch dateert ondertussen al van voor de zomer, dus dat betekent dat we dringend nood hebben aan een nieuwe portie reality-tv. En die komt eraan want vanaf 14 mei gaat het nieuwe seizoen van de reeks van start. En als we de eerste beelden mogen geloven, wordt dat seizoen minstens even dramatisch als de voorgaande.

Ex on the Beach: Double Dutch

Binnen twee weken zal je elke zondag opnieuw kunnen volgen hoe bronstige singles oog in oog komen te staan met hun ex. Soms levert dat een heropflakkering van hun liefde op, maar veel vaker komt er vooral drama van. Het nieuwe seizoen zal zich net zoals het vorige afspelen in Gran Canaria, maar natuurlijk met een hele nieuwe groep singles. 

Daarbij hoort ook meteen een primeur, want in de groep originals zit voor het eerst ook een transvrouw. Zij is ook terug te zien in de allereerste teaser die MTV gisteren deelde op Instagram. “Zwemkleding, check! Cocktails, check! Drama, dubbel check! Maak je klaar voor een rollercoaster aan emoties”, schrijft de zender.

Bekijk de eerste teaser van Ex on the Beach hier:

Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 14 mei elke zondag te zien op MTV.

Meer
Lees meer...