‘Ex On The Beach: Double Dutch’: Nieuw seizoen binnenkort ook te zien via Streamz

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch gaat binnenkort van start. Je zal de afleveringen daarvan deze keer niet enkel kunnen bekijken op MTV, maar ook via Streamz.

Het vorige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch dateert ondertussen al van voor de zomer, dus dat betekent dat we dringend nood hebben aan een nieuwe portie reality-tv. Het negende seizoen van Ex on the Beach komt eraan, want vanaf 14 mei gaat het nieuwe seizoen van de reeks van start op MTV. Twee dagen later kan je de eerste aflevering ook bekijken via Streamz. Daar verschijnt vanaf dan wekelijks een nieuwe aflevering.

Ex On The Beach: Double Dutch

In Ex On The Beach: Double Dutch trekken acht singles uit België en Nederland naar een prachtige en luxueuze villa in Gran Canaria. Daar hebben ze exact 24 uur de tijd om van de rust te genieten voor de gevreesde tablet of terror de komst van de eerst singles op het strand aankondigt.

Vorige maand konden we al een eerste keer kennismaken met de acht singles die de eerste bewoners van de villa in Gran Canaria worden. Iets later volgden de eerste beelden, die alvast opnieuw de nodige drama beloven.

Bekijk hier de trailer van Ex on the Beach: Double Dutch:

Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf zondag 14 mei elke zondag om 22 uur te zien op MTV. Vanaf dinsdag 16 mei verschijnt er ook wekelijks een aflevering op Streamz.

Meer
Lees meer...