‘Ex on the Beach: Double Dutch’ stelt kandidaten nieuw seizoen voor

Ex on the Beach: Double Dutch keert over iets meer dan een maand terug. En een nieuw seizoen vraagt natuurlijk om een nieuwe groep singles en die worden nu aan ons voorgesteld. Deze vier mannen en vier vrouwen durven het avontuur aan en komen binnenkort dus waarschijnlijk oog in oog te staan met hun ex.

Geweldig nieuws voor fans van drama, want Ex on the Beach: Double Dutch komt volgende maand al terug. Vanaf dan zal je elke zondag opnieuw kunnen volgen hoe bronstige singles oog in oog komen te staan met hun ex. Soms levert dat een heropflakkering van hun liefde op, maar veel vaker komt er vooral drama van.

Ex on the Beach: Double Dutch

Het is al tijd voor het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Dat seizoen zal zich net zoals het vorige afspelen in Gran Canaria, maar natuurlijk met een hele nieuwe groep singles. En hoewel het nieuwe seizoen pas volgende maand van start gaat, laat MTV ons nu al kennis maken met die nieuwe deelnemers.

Het gaat hierbij om de eerste deelnemers, de zogenaamde “originals“, die startten op het eiland, voor ze het gezelschap krijgen van hun exen. Bij de vrouwen gaat het om Ellen, Giorgina, Janey en Michelle. En bij de mannen wagen Dylan, Joey, Jonna en Marc zich aan het avontuur. Maar zij zullen dus niet lang met acht blijven. Zo waren er al geruchten dat Elias, die in het vierde én het vijfde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch te zien was, terug zou keren. Of dat ook echt zo zal zijn, valt dus nog af te wachten.

Bekijk hier de vrouwen uit het nieuwe seizoen:

Bekijk hier de mannen uit het nieuwe seizoen:

Bekijk hier ook de eerste teaser voor het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch:

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 14 mei elke zondag om 22 uur te zien op MTV.

Meer
Lees meer...