‘Ex on the Beach: Double Dutch’-kandidaat doet mee aan Miss België 2024

Ex on the Beach is terug. Enkele weken geleden ging het negende seizoen van start. Na een rustige twee weken, lijkt de drama nu echt van start te zullen gaan. Daar heeft ook de Belgische Ellen (20) een rol in. Ondertussen zijn we natuurlijk al enkele maanden na de opnames en zijn de deelnemers klaar voor andere avonturen. Ellen zal zo officieel deelnemen aan de verkiezingen van Miss België 2024.

Het concept van Ex on the Beach is simpel. Er gaan originals op zonnige strandvakantie met veel alcohol en luxe. Hoewel het op het eerste zicht lijkt alsof het voor iedereen een droomvakantie wordt, wordt dat idee al snel de kop ingedrukt.

Om de zoveel tijd verschijnt er namelijk een ex op het strand die vanaf dan ook deel uitmaakt van de groep. Ondertussen zijn er al vier exen aangespoeld, waaronder Megan Desaever. Maar ook daarnaast lijkt de sfeer in de villa alvast goed te zitten. Vooral Joey, Marc-Junior, Janey, Dylan en Ellen lijken plezier te hebben. Al focust die laatste ondertussen dus al op een nieuw avontuur.

Ellen

Ondertussen zitten de opnames van Ex on the Beach er natuurlijk al even op. In een talkshow vertelde Ellen eerder al dat ze spijt had van haar deelname aan het programma. “Ik heb moeilijke maanden gehad”, vertelde ze daar.

Ook op haar Instagram Story keert ze vaak op het programma terug en excuseert ze zich. “Het doet me allemaal oprecht zoveel pijn om te zien hoe ik was”, stond er de voorbije dagen op haar verhaal (via Grazia) te lezen. “Ik doe echt mijn best om mijn echte ik te tonen.”

Die echte ik zal ze binnenkort alvast proberen bovenhalen voor de verkiezingen van Miss België van volgend jaar. In een latere story deelt ze haar lintje van Miss Oost-Vlaanderen en een deelnemerskaart voor de Miss België-verkiezing van 2024. “Ik ben officieel kandidaat-Miss België”, stond er geschreven.

Meer
Lees meer...