‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Dit is hoelang de deelnemers echt op reis zijn

Vorige week is het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch van start gegaan op MTV. Ondertussen zijn de eerste twee afleveringen dus al beschikbaar en daarin zijn al twee exen het strand op gelopen. De komende weken zullen er alleen nog maar exen en ruzies bijkomen op het zonnige Gran Canaria. Maar hoelang zijn de deelnemers nu echt op reis?

Het concept van Ex on the Beach is simpel. Er gaan 8 originals op zonnige strandvakantie met veel alcohol en luxe. Hoewel het op het eerste zicht lijkt alsof het voor iedereen een droomvakantie wordt, wordt dat idee al snel de kop ingedrukt.

Om de zoveel tijd verschijnt er namelijk een ex op het strand die vanaf dan ook deel uitmaakt van de groep. Dat zorgt natuurlijk voor de nodige drama. Zeker als je weet dat er op het eiland ook op los geslapen wordt.

Drie weken

De laatste drie seizoenen van Ex on the Beach bestonden uit 9 afleveringen en dat zou, volgens Love Reality, ook deze keer het geval zijn. Maar hoelang zijn de deelnemers dan echt op reis? Dat hangt natuurlijk af van wanneer ze toekomen en de bestaande kans op een vroeger vertrek. Maar volgens dezelfde site zouden de opnames in totaal zo’n 19 dagen duren.

Dat betekent dat de deelnemers die het volledige programma aanwezig blijven zo’n drie weken in de drama leven. Die drama begon alvast in de tweede aflevering, bij de aankomst van Maxim, de ex van Ellen. De mannen zagen hem alvast niet graag komen, waarna ze hem dat ook meteen duidelijk maakten. Ondertussen lijken Marc-Junior en Janey een record te willen vestigen voor “het meest met elkaar in bed belanden”, wat in de toekomst zonder twijfel ook nog wel voor drama zal zorgen.

Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag om 22 uur te zien op MTV en verschijnt elke dinsdag op Streamz.

Meer
Lees meer...