‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Oude bekende Megan doet haar intrede en zorgt meteen voor drama

Ex on the Beach is terug. Enkele weken geleden ging het negende seizoen van start. Na een rustige twee weken, lijkt de drama nu echt van start te zullen gaan. En daar zit ook nieuwkomer Megan voor iets tussen. Zij deed afgelopen weekend haar intrede als ex van Dylan “de tornado”.

Het concept van Ex on the Beach is simpel. Er gaan originals op zonnige strandvakantie met veel alcohol en luxe. Hoewel het op het eerste zicht lijkt alsof het voor iedereen een droomvakantie wordt, wordt dat idee al snel de kop ingedrukt.

Om de zoveel tijd verschijnt er namelijk een ex op het strand die vanaf dan ook deel uitmaakt van de groep. Dat zorgt natuurlijk voor de nodige drama. Hoewel de voorbije twee weken al enkele exen verschenen, was de aankomst van de nieuwe ex zonder twijfel de speciaalste.

Megan Desaever

Aan het begin van de derde aflevering krijgen de bewoners van de villa al meteen een verrassing voorgeschoteld. Dylan, Joey en Maxim moeten zich meteen naar het strand begeven en daar zou een ex hen opwachten. Het ging dus zonder twijfel over een vrouw, en dat alleen zorgde al voor wat spanning.

Uiteindelijk kwam Megan Desaever uit de zee als ex van Dylan. Megan is bij het publiek al langer bekend door haar deelname aan Temptation Island enkele jaren geleden. Daar deed ze mee met haar toenmalige vriend Kevin die haar meermaals “koekerond” noemde. Uiteindelijk liet ze zich al snel verleiden door Joshua.

Joey

Na haar intrede ging Megan meteen op date met Joey en dat zorgde alvast voor heel wat spanning. De twee lieten er geen gras over groeien en kropen bij thuiskomst in de villa alvast samen onder de douche. Ook na het feestje hielden de twee nog een afterparty in Joey’s bed.

En hoewel Megan de dag nadien alweer voor een andere single koos, lijken Joey en Megan elkaar na de opnames wel te hebben gevonden. Verschillende bronnen melden nu namelijk dat de twee samen op vakantie zouden zijn. Of daar echt meer speelt, dat zullen we later pas te weten komen.

Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag op MTV en elke dinsdag op Streamz te zien.

Meer
Lees meer...