Left Right
scrollTop top

Elton John loopt van podium omdat fan aan z’n pianotoetsen zit


Elton John loopt van podium omdat fan aan z’n pianotoetsen zit

Elton John is tijdens een concert in Las Vegas van het podium gestapt omdat hij kwaad was op zijn publiek. De 70-jarige zanger had zijn fans uitgenodigd om tijdens het lied ‘Saturday Night’ op het podium te komen, maar één van hen zat met zijn handen aan de piano. En dat pikte Elton John niet. De Engelsman is van plan om over een dikke drie jaar op pensioen te gaan.

Het ging afgelopen donderdag serieus verkeerd tijdens een concert van Elton John in Las Vegas. Ongeveer een halve minuut na het incident kwam de zanger weer op. “Niemand mag nog op het podium tijdens Saturday Night”, zei hij in de micro. “You fucked it up.”

“Handen aan piano”

Elton John geeft nu een extra woordje uitleg op Twitter: “Donderdagavond in Las Vegas heeft een fan met zijn handen aan de pianotoetsen gezeten terwijl ik aan het spelen was en hij bleef dat doen ook al vroeg ik om te stoppen. Daarna leunde hij over de piano om foto’s te maken. De performance werd daardoor helemaal verstoord. Ik breng elke avond de fans op het podium als we Saturday Night spelen. Dat is altijd heerlijk om hen te ontmoeten en de hand te schudden.”

Afscheidstournée

“De fans zijn er altijd bewust van geweest dat we live aan het spelen zijn. Deze kerel was onbeleefd, storend en had geen respect voor de show. Daarom heb ik hem laten weten hoe ik me voelde. Ik ging van het podium totdat hij weg was.”

Elton John begint op 8 september aan zijn afscheidstournée. Hij is van plan de hele wereld aan te doen op drie jaar tijd en zal daarna op pensioen gaan.

De beelden van het incident:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539