‘Emily In Paris’ krijgt eigen mobiele game

Het eerste deel van het vierde seizoen van Emily In Paris is sinds vorige week te vinden op Netflix. Het gaat om amper vijf afleveringen, waardoor veel fans waarschijnlijk alles al gebinget hebben en nu dus een maand moeten wachten op het vervolg. Maar geen zorgen! Netflix heeft nu een spel gelanceerd waardoor je kan blijven genieten van Emily In Paris.

Krijg je tijdens het kijken van Emily In Paris ook altijd zin om je leven over een andere boeg te gooien en naar Parijs te verhuizen? Dan kan je dat nu – op een iets minder drastische manier – doen, dankzij het nieuwste spel van Netflix Games.

Mobiel spel Emily In Paris

Netflix lanceerde eind 2021 Netflix Games. Daarop kan je verschillende games spelen. Enkele van die games zijn gebaseerd op series en films die op Netflix te vinden zijn. Zo verschenen er al games rond Stranger Things, La Casa de Papel en Love Is Blind. Maar nu is er ook een spel dat volledig gebaseerd is op Emily In Paris.

In de trailer voor de mobiele game Emily In Paris krijgen we al te zien dat je je eigen personage zal kunnen creëren en een eigen look kan geven. Vervolgens stelt Emily je voor aan haar vrienden en neemt ze je mee naar de mooiste locaties in Parijs. We krijgen ook te zien dat je zal kunnen daten met verschillende knappe Parisiens en Parisiennes en dat je je ook volledig mag uitdossen voor Paris Fashion Week. Daarnaast kan je ook je koffers pakken en andere locaties in Frankrijk bezoeken, zoals Cannes of de Provence.

Je kan het spel hier downloaden voor iOS en Android.

Bekijk hier de officiële trailer voor de mobiele game van Emily In Paris:

Het tweede deel van het vierde seizoen van Emily In Paris is vanaf donderdag 12 september te vinden op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...