‘Emily in Paris’ seizoen 4 deel 1 krijgt officiële trailer

Volgende maand verschijnt het eerste deel van het vierde seizoen van Emily in Paris op Netflix. Daarin zullen we kunnen zien hoe het nog gaat met Emily (Lily Collins) en haar belevenissen in Parijs. Deze keer zal een deel van het seizoen zich ook afspelen in Rome in Italië, maar daar krijgen we in de trailer voorlopig nog niets van te zien.

Het is bijna zover. Binnen minder dan een maand verschijnt het vierde seizoen van Emily in Paris op Netflix. De reeks zal voor de eerste keer in twee delen gelost worden, waarvan we op donderdag 15 augustus dus het eerste deel te zien zullen krijgen. In de officiële trailer krijgen we nu te zien wat we mogen verwachten.

Emily in Paris seizoen 4

In de trailer krijgen we te zien hoe Emily voor het eerst sinds lang geniet van het leven als single. Emily’s bestie Mindy (Ashley Park) is daarbij nog steeds team Gabriel (Lucas Bravo), al heeft Emily nu haar twijfels. “Je bedoelt de man die een baby krijgt met een vrouw die verliefd is op een andere vrouw, waar enkel ik van op de hoogte ben?” Het mag dus duidelijk zijn: het liefdesleven van Emily loopt nog steeds niet op rozen.

Om alles nog erger te maken, zijn Emily en haar ex Alfie (Lucien Laviscount) het gezicht van een campagne die overal in Parijs hangt. Daarom wil Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) dat Emily het bijpraat met Alfie, maar daar lijkt hij nog niet meteen open voor te staan. Later in de trailer krijgen we dan weer te zien dat Emily toch weer in een driehoeksrelatie belandt met haar Franse en Britse love interests.

Het vierde seizoen zal dus in twee delen verschijnen. De eerste vijf afleveringen zullen vanaf donderdag 15 augustus te vinden zijn op Netflix. Voor het tweede deel, dat opnieuw zal bestaan uit vijf afleveringen, zullen we nog geduld moeten hebben tot donderdag 12 september.

Bekijk hier de officiële trailer voor het eerste deel van het vierde seizoen:

Het eerste deel van het vierde seizoen van Emily in Paris verschijnt op donderdag 15 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...