‘Emily in Paris’ seizoen 4 deel 2 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het tweede deel van het vierde seizoen van Emily in Paris op Netflix. Al moeten we de reeks nu misschien Emily in Rome noemen, want voor een groot deel van de nieuwe afleveringen zal Emily de Franse hoofdstad inruilen voor de Italiaanse.

Vorige maand verscheen het eerste deel van het vierde seizoen van Emily in Paris op Netflix en vanaf vandaag kunnen we eindelijk de volgende vijf afleveringen van de reeks bekijken. Daarin reist Emily naar Rome, waar ze – jawel – een nieuwe love interest zal tegenkomen.

Emily in Paris seizoen 4 deel 2

In het tweede deel van het vierde seizoen van Emily in Paris zullen we dus vooral Emily in Rome te zien krijgen. Nadat Emily (Lily Collins) voor Gabriel (Lucas Bravo) koos, lijken er nu toch weer twijfels de kop op te steken. Net op dat moment vraagt Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) of Emily naar Rome wil reizen om te proberen om een deal binnen te halen. Na eerst even te twijfelen, stemt Emily hier toch mee in en daarbij lijkt de vonk over te springen met de knappe Italiaan Marcello (Eugenio Franceschini).

Maar in de eerste vijf minuten van aflevering 6, die Netflix eerder deze week al deelde, is Emily nog steeds gelukkig samen met Gabriel. Het is ondertussen de kerstperiode en Emily zal daarvoor terugreizen naar haar familie in Chicago. Ze doet dat in haar eentje, want Gabriel kan zijn restaurant niet zo lang achterlaten. Ook Mindy (Ashley Park) zal de kerstperiode alleen doorbrengen, want zij besloot om niet mee te reizen naar St. Barts met Nico en zijn familie.

De vijf nieuwe afleveringen zijn nu te vinden op Netflix.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het tweede deel van het vierde seizoen:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...