‘Emily in Paris’: Netflix deelt trailer voor tweede deel van vierde seizoen

Het tweede deel van seizoen 4 van Emily in Paris komt eraan. Voor één keer moeten we daarbij die “in Paris” iets minder letterlijk nemen, want ons hoofdpersonage trekt deze keer naar de Italiaanse hoofdstad Rome. En daar wacht haar – uiteraard – een nieuwe romance.

Het eerste deel van het langverwachte vierde seizoen van Emily in Paris verscheen op 15 augustus op Netflix. Echte fans hebben die nieuwe afleveringen natuurlijk al lang bekeken. Die hards hebben ondertussen misschien zelfs als het game van de serie gedownload om zo aan hun eigen modeavontuur in Parijs te beginnen.

Voor hen is er alvast goed nieuws, want op donderdag 12 september verschijnt op Netflix het tweede deel van het vierde seizoen. En deze vijf nieuwe afleveringen hebben nu een trailer gekregen. Daarin zien we hoe Emily – na de dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriels mislukte bruiloft – van slag is. Ze heeft gevoelens voor twee mannen. Bij beiden zijn er echter heel wat problemen die een eventuele toekomst samen in de weg lijken te staan.

Rome

Juist op dat moment komt er op het werk van Emily een bijzondere kans. Ze kan namelijk naar Rome gaan. Na wat twijfelen gaat ze in op dat aanbod en het lijkt alles wat ze nodig heeft. Emily kan al haar problemen even vergeten. Die afleiding wordt nog een stuk eenvoudig als ze Marcelo leert kennen. Dat nieuwe personage wordt gespeeld door de Italiaanse acteur Eugenio Franceschini, die je kan kennen van de reeks Medici. De trailer van nieuwe afleveringen van Emily in Paris laten alvast weinig aan de verbeelding over over dat het goed zal klikken tussen Emily in Marcelo.

Bekijk hier de trailer van Emily in Paris seizoen 4 – deel 2:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...