Eminem heeft zijn snelheidsrecord gebroken met een nieuwe song met Nicki Minaj

Eminem heeft zijn snelheidsrecord gebroken met een nieuwe song met Nicki Minaj

Eminem is berucht om zijn snelle raps met felle uitspraken en veel stoerdoenerij. Nu heeft hij zijn eigen record gebroken ten koste van Rap God uit 2013 met 6,46 woorden per seconde. En dat deed hij op een liedje met Nicky Minaj van haar nieuwe plaat.

De song Rap God uit 2013 bestaat uit maar liefst 1560 woorden, allemaal bijeengepropt in 6 minuten en 45 seconden. Dat was destijds goed voor een gemiddelde van 4,29 woorden per seconde. Het ging om een wereldwijd record dat geregistreerd werd in het Guiness Book.

Maar op een nummer met Nicky Minaj van zijn nieuwe plaat haalt de 45-jarige Amerikaanse rapper een gemiddelde snelheid van maar liefst 6,46 woorden per seconde. Dat is dus nog een stuk sneller.

Lang niet de enige

Maar Eminem is lang niet de enige met een snelle tong op deze wereld. Zo haalde Mac Lethal bijvoorbeeld met één van zijn songs ooit een gemiddelde van 9,3 woorden per seconde. Het enige probleem: hij liet zijn record nooit registreren. Ook Big Flo en Oli zijn big shots op het vlak van snelheid met een song van maar liefst 7,2 woorden per seconde.

Gesponsorde artikelen