En de prijs voor ‘vreemdste seksspeeltje van 2017’ gaat naar … de AK Orgy Heaven

En de prijs voor ‘vreemdste seksspeeltje van 2017’ gaat naar … de AK Orgy Heaven

Geloof ons, wij hebben het bijna allemaal al gezien en toch: als het op seksspeeltjes aankomt is de creativiteit blijkbaar eindeloos. Vandaar dat we deze uitvinding, de AK Orgy Heaven, een seksspeeltje dat duidelijk door een man uitgevonden is, alvast in oktober uitroepen tot Vreemdste Seksspeeltje van 2017. Zeg dat wij het gezegd hebben.

Waar we blijkbaar nooit genoeg van krijgen: seksspeeltjes en de variatie in het spectrum. Vraag maar aan ontwikkelaar ‘Jon’, die via crowdfunding de AK Orgy Heaven in productie wil krijgen. Jon kocht nooit seksspeeltjes voor zichzelf, omdat hij die te saai vond, en na enkele maanden dubben kwam hij bij dit geweldige idee terecht: een roze fake geweer met een plastic dildo erop gemonteerd. Double trouble, als het ware.

De AK Orgy Heaven is bijgevolg een machinegeweer met een echte ‘trekker’ zodat de man (of vrouw) die het geweer … bestuurt ook extra fun kan beleven. In plaats van kogels af te vuren, beweegt de dildoloop (we weten het, we weten het) heen en weer, ter amusement van beiden. Volgens Jon kan de man zich dan een beetje amuseren terwijl de vrouw klaarkomt, om zo “een machtsgevoel in je handen te hebben.” Want je partner doen klaarkomen is natuurlijk noch amusant noch machtig. Daar moet een soort kermisattractie bij.

Sorry, wat?

Los van de duidelijke problemen die de AK Orgy Heaven stelt, zoals, is dat eigenlijk wel prettig, gaan we er even van uit dat er wel ergens iemand plezier aan zal beleven. Maar een heel feministische boodschap kunnen we ’t ook niet meteen noemen. Zeker niet als we Jon zelf mogen geloven, die beschrijft hoe hij met de morele implicaties van een machinegeweerdildo omgegaan is.

Hij geeft namelijk wel aan dat hij bezorgd was over de connectie tussen geweld en seks, maar dat de twee combineren een goede manier is om een broodnodig gesprek op gang te brengen. “Ik heb er een maand lang over nagedacht maar toen moest ik toch besluiten om mijn innerlijke stem te volgen”, zegt Jon aan het Britse Metro. Aha. Een ethisch man, we dachten het wel.

De campagne zoekt nog een slordige 99.998 dollar, aangezien één iemand alvast twee dollar gestort heeft. Succes, Jon. Succes.

Gesponsorde artikelen