Er is een nieuwe selfiehype … voor mensen met een bepaald uitgesproken lichaamsdeel

Er is een nieuwe selfiehype … voor mensen met een bepaald uitgesproken lichaamsdeel

De fashion industrie en Hollywood zijn nu diverser dan ooit. Na acne, striemen, cellulitis en lichaamshaar, is er nog maar één groep ondervertegenwoordigd: mensen met grote neuzen. Freelance journaliste, Radhika Sanghani, wil dat veranderen. Zij lanceert de #SideProfileSelfie campagne. 

Mensen die voorzien zijn van een grote neus, weten als geen ander hoe moeilijk het is om een mooie selfie te nemen. Radhika Sanghani, zelf de eigenaar van een prachtexemplaar, zegt dat een groot reukorgaan voor vele mensen een taboe is.

Ze vertelde aan Mashable dat ze haar eigen neus lang haatte. Nu heeft ze haar schoonheidsidealen bijgesteld en begint ze meer en meer van haar reukorgaan te houden.

Ze lanceerde de campagne op Twitter met deze selfie:

“Het voelt heel bevrijdend om niet langer bang te zijn van de camera en gewoon van je gezicht te houden”, zegt Sanghani. “Ik hoop dat veel vrouwen hun #sideprofileselfie zullen sharen en hun neus beginnen appreciëren.”

De reacties

De campagne gaat al viraal. “De reacties zijn overweldigend”, zegt Sanghani. Veel mensen hebben hun selfie al gedeeld op sociale media. “Er zijn ook anderen die nog niet klaar zijn om hun neus aan de wereld te tonen. Deze gebruikers sturen me privéberichten om het initiatief te steunen.”

Wij selecteerden de leukste selfies!

Maar sociale media zouden sociale media niet zijn als er geen grapjes werden gemaakt …

Ga jij een #sideprofileselfie maken?

Gesponsorde artikelen