Er is een simpel en leuk trucje om beter te slapen én betere seks te hebben

Er is een simpel en leuk trucje om beter te slapen én betere seks te hebben

Goed nieuws voor iedereen die graag met kousen slaapt nu het koud is ’s nachts want hoewel je vaak hoort dat dat ongezond is, blijkt uit onderzoek juist het tegenovergestelde. Met kousen slapen zorgt er namelijk voor dat je sneller in slaap valt en ook nog eens makkelijker een orgasme krijgt, alleen maar goed nieuws dus.

Nu het ’s nachts steeds kouder wordt, is het super leuk om warme kousen aan te doen als je gaat slapen en dat blijkt dus een goed idee te zijn. Doordat je voeten warm hebben, worden je aderen namelijk wijder en uit onderzoek blijkt dat je daarvan sneller in slaap valt.

En alsof dat nog niet genoeg is, geeft de Universiteit van Groningen nog een reden waarom we kousen moeten aandoen in bed. Ze hebben het seksleven van koppels onderzocht en kwamen tot een leuke conclusie. 80 procent van de koppels die met kousen slapen, kregen een orgasme, terwijl dat maar 50 procent is bij koppels die zonder kousen slapen.

We raden je natuurlijk wel aan om niet te gaan slapen met de kousen die je al een hele dag aan hebt, maar een vers paar aan te doen voor je in bed kruipt.

Gesponsorde artikelen