Er zijn nu #kleurplaat-T-shirts van ‘Temptation Island’ en zo kan je ze winnen!

Er zijn nu #kleurplaat-T-shirts van ‘Temptation Island’ en zo kan je ze winnen!

‘Temptation Island’ zit natuurlijk vol geniale quotes, maar “What’s up, kleurplaat?” blijft toch wel een van de beste. En nu kan je dus ook een T-shirt kopen (of winnen) met die uitspraak. Zou jij hem dragen?

What’s up, kleurplaat?” Het zijn de legendarische woorden die Mezdi in Temptation Island had voor Fabrizio toen hij hem voor de eerste keer ontmoette. Maar Fabrizio heeft die shock al lang verwerkt, want nu staat hij samen met Pommeline zelf model voor T-shirts met de tekst ‘#kleurplaat’.

Winnen

Temptation Island vormt een geweldige inspiratie voor kledingmerken, want eerder verschenen er ook al truien met die andere legendarische quote: “koekerond”.

En nu is het dus de beurt aan “kleurplaat”. De T-shirts bestaan in wit en zwart en zijn gemaakt door het Limburgse merk Genkse Shtijl, dat wel vaker uitpakt met T-shirts en truien met Limburgse quotes. Maar je kan ze ook winnen.

Daarvoor moet je Pommeline, Fabrizio en Genkse Shtijl volgen op Instagram en de foto van Pommeline (hieronder) liken en er ook twee vrienden onder taggen. Veel succes!

Fabrizio en (zijn vriendin?) Pommeline staan zelf model voor de T-shirts:

Gesponsorde artikelen