‘Ex on the Beach: Double Dutch’ krijgt een all-starseizoen en deze deelnemers zijn al bevestigd

‘Ex on the Beach: Double Dutch’ komt terug met een nieuw seizoen. En het wordt een speciaal seizoen want de deelnemers zullen we allemaal al een keertje gezien hebben. ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ duikt namelijk in zijn eigen archief en vist de meest iconische deelnemers opnieuw uit de zee. Deze vier hebben hun komst al bevestigd. 

Voor wie Temptation Island dit jaar toch iets te slaapverwekkend is (iedereen dus), hebben we goed nieuws. Want vanaf volgende maand komt die andere hoogmis der marginaliteit terug: Ex on the Beach: Double Dutch. En MTV verwent ons dit jaar dubbel en dik want het wordt een seizoen met oude deelnemers.

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars

Voor Ex on the Beach: Double Dutch All Stars komen er dus oudgedienden terug voor een tweede ronde. De eerste twee namen die bekendgemaakt werden waren Wayne en Harrie. Wayne was te zien in het allereerste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Hij werd daar vooral onsterfelijk omdat hij altijd wanneer hij er de kans toe zag, z’n spierballen eens toonde aan de camera. Ja, zelfs in de slaapkamer. Ja, zelfs tijdens de seks.

Harrie kwam dan weer als ex aangespoeld tijdens het vierde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Hij was de ex van Angelica, maar uiteindelijk richtte hij z’n pijlen vooral op de andere dames. Scoren op het eiland lukte hem niet, maar nadien wist hij wel meerdere dames in z’n bed te krijgen. Hij weet dus zeker wel wat hij doet, die Harrie.

Esmee en Sharon

Maar ook bij de vrouwen zijn de eerste twee deelnemers al bekend en het is de meest geflipte tweeling van het noordelijk halfrond: Esmee en Sharon. Misschien had je ze niet meteen herkent, want de dames hebben enkele bezoekjes gebracht aan de plastisch chirurg, maar ze zijn duidelijk nog steeds dezelfde.


Esmee en Sharon waren te zien in het tweede seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch en ze maakten daar zo’n verpletterende indruk dat ze meteen een eigen show kregen op MTV, met de toepasselijke titel Double Trouble. Onlangs waren ze ook te zien in de Nederlandse versie van Just Tattoo of Us, waar ze prachtige (kuch kuch kuch) tattoo’s kregen.

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars is vanaf zondag 19 mei te zien op MTV.

Meer
Lees meer...