‘Expeditie Robinson’ lost de Vlaamse kandidaten voor het komende seizoen

Expeditie Robinson komt nog deze maand met een nieuw seizoen op de proppen. Het werd dus wel eens tijd om de kandidaten voor de ultieme survivalwedstrijd bekend te maken. En dat heeft VIER vandaag gedaan. Acht Vlamingen zullen binnenkort proberen te bewijzen dat ze sterker zijn dan hun Nederlandse tegenstanders.

Nog in januari krijgen we op VIER een nieuw seizoen van Expeditie Robinson te zien. In het komende seizoen van de ultieme survivalwedstrijd zullen acht Nederlanders en acht Vlamingen het tegen elkaar opnemen. En wie die acht Vlamingen zijn, dat heeft VIER vandaag bekendgemaakt.

1. Farah (26)

Expeditie Robinson Farah
VIER

Farah is de jongste van de groep en ziet er heel onschuldig uit. Die eigenschap moet haar naar eigen zeggen helpen om zover mogelijk in de expeditie te geraken. De blondine woont in Barcelona, waar ze onder andere blogt over lifestyle, voeding en carrière.

2. Natassia (27)

Expeditie Robinson Natassia
VIER

Natassia staat op het punt om haar studies verpleegkunde af te werken, maar heeft al een heuse carrière achter de rug. Ze heeft er namelijk een pad als model opzitten en heeft ook jarenlang op hoog niveau geturnd. Ze heeft dus al goed geleerd hoe ze moet doorbijten om te komen waar ze wil.

3. Niels (29)

Expeditie Robinson Niels
VIER

Niet tegen je verlies kunnen, is niet altijd een goede eigenschap. Maar de regels op het eiland van Expeditie Robinson zijn natuurlijk niet helemaal dezelfde als in het dagelijks leven. Die fanatieke winnaarsmentaliteit is een eigenschap die Niels waarschijnlijk ver zal brengen in de wedstrijd.

4. Thomas (31)

Expeditie Robinson Thomas
VIER

Hoewel Thomas maar beperkte survivalskills heeft, zou zijn afkeer van opgeven hem wel eens ver in het spel kunnen houden. De elektricien kan niet tegen stil zitten en wil er alles aan doen om het leven op het Robinson-eiland zo comfortabel mogelijk te maken.

5. Ruth (33)

Expeditie Robinson Ruth
VIER

Met een job als militair en hobby’s als thaiboksen en paaldansen, staat het buiten kijf dat Ruth een enorm sterke vrouw is. Die eigenschap wil ze dan ook tijdens de expeditie uitspelen: ze wil lang in de wedstrijd blijven door veel proeven te winnen.

6. Koen (37)

Expeditie Robinson Koen
VIER

Overleven op een onbewoond eiland, is voor militair Koen absoluut geen probleem. Krachtproeven zullen ook al geen echte uitdaging voor hem zijn. Waar de op twee na oudste van de groep dan wel tegenop ziet? Zijn geduld bewaren en denkproeven overleven.

7. Kevin (38)

Expeditie Robinson Kevin
VIER

De expeditie als een spel zien, en tactisch spelen, is al vaker een goede tactiek gebleken. En die tactiek zal ook Kevin uit Kontich naar eigen zeggen toepassen. Voor hem staat liegen helemaal niet gelijk aan iets niet zeggen en is samenspannen helemaal geen probleem.

8. Liesbet (45)

Expeditie Robinson Liesbet
VIER

De oudste van de groep is het komende seizoen van Expeditie Robinson een vrouw. Liesbet is psychiatrisch verpleegkundige en is het gewoon om door te zetten om haar doel te bereiken. Een verrassende uitspraak? Liesbet kijkt ernaar uit om alleen op een eiland te zitten!

Meer
Lees meer...