Left Right
scrollTop top

Fabrizio en Lisa van ‘Love Island’ zijn op date geweest


Lisa Love Island Fabrizio Temptation island
© VIJF

Temptation Island-verleider Fabrizio en Love Island-deelneemster Lisa zijn op date geweest. Dat vertelt Lisa zelf in een interview met TV Familie. Door de coronamaatregelen konden ze geen normale date houden, maar het was wel heel gezellig, zo laat Lisa weten. Zo zou ze een tweede date zeker wel zien zitten.

Komt er binnenkort een nieuw reality-tv-koppel? Het zou zomaar eens kunnen. Fabrizio, die we kennen van Temptation Island is namelijk op date geweest met Lisa, die we dan weer kennen van dat andere reality-eiland Love Island.

Fabrizio en Lisa

De date van Fabrizio en Lisa kwam er niet zomaar. “Ik ken Fabrizio al een tijdje”, vertelt Lisa. “Al had ik hem nog niet persoonlijk ontmoet. We hadden elkaar een paar keer over de telefoon gesproken. En ook berichtjes gestuurd en zo. Dat was leuk en het gebeurde steeds vaker.”

Vervolgens beslisten de twee dat het tijd was om elkaar eens in levenden lijve te ontmoeten om te kijken of het echt klikte. En zo gingen Lisa en Fabrizio op date.

Wandelen in Gent

Lisa en Fabrizio hielden zich tijdens hun date wel braaf aan de coronamaatregelen. “Veel konden we niet doen”, zegt Lisa. “De cafés en restaurants zijn gesloten.”

Daarom koos het duo voor een winterwandeling. “We spraken af in Gent en hebben daar gewandeld. En veel gepraat. Heel tof. We voelden ons goed bij elkaar.”

Tweede date?

Voorlopig zijn Lisa en Fabrizio nog geen koppel. “Maar Fabrizio is een toffe jongen. Ik sluit zeker niet uit dat het méér wordt.” Lisa leerde een heel andere Fabrizio kennen dan hoe wij hem kennen. “Ik keek niet naar Temptation Island. Dus ik kon op basis van dat programma geen oordeel over hem vellen. Maar ik hoorde en las van alles over hem. En als je hem zo ziet met zijn tattoos … Hij lijkt een echte macho.”

Maar dat is niet de Fabrizio die Lisa kent. “Hij heeft me echt verrast. Je kan met Fabrizio over álles praten. Hij is lief, attent. En ambitieus. Hij is met zoveel zaken bezig, heeft zoveel dromen. Dat vind ik aantrekkelijk bij een man.”

Een tweede date ziet ze dus zeker zitten. “Ja, dat zou leuk zijn! En als het iets wordt, zoveel te beter. Draait het op niets uit, dan heb ik alvast een heel toffe man leren kennen. Leuke ervaringen, leuke mensen ontmoeten. ’t Zijn dingen die het leven de moeite waard maken.”

Corona

Lisa werkt als verzorgster in een woonzorgcentrum en heeft er dus enkele zware maanden op zitten. “Er zijn veel besmettingen geweest. Ook bij het personeel. Ik heb zelf ook corona gehad. Ik was daar behoorlijk ziek van. Maar dat was niets vergeleken met de ellende die sommige van onze bewoners en hun familie doormaken.”

Maar toch doet ze haar job nog steeds graag. “Het was emotioneel zwaar. Maar je krijgt zoveel liefde terug. Dat maakt mijn job de moeite waard. Al moet ik zeggen dat ik me niet mijn hele leven in de zorg zie werken. Ik heb nog andere ambities.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  115.465.684
 • Aantal
  doden
  2.567.232
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  780.251
 • Aantal
  doden
  22.196