Left Right
scrollTop top

‘Love Island’-Lisa: “Nadat we seks hadden, liet Giuliano me volledig vallen”


Lisa Giuliano
© VIJF

Lisa is nu al een enkele weken thuis na haar avontuur op Love Island. Zij zat in het begin van het programma in een koppel met de gladde Italiaan Giuliano. De twee groeiden uit elkaar toen Feline de villa binnenkwam. Maar nu komt Lisa met haar kant van het verhaal.

In de eerste weken van Love Island leken Lisa en Giuliano een van de beste koppels te zijn. Maar hun sprookje duurde niet lang. Het koppel ging uit elkaar en Lisa kon geen nieuwe match vinden. Daarom ging ze niet veel later naar huis. Voor de kijker leek het erop dat Giuliano gewoon meer zag in bombshell Feline, maar er was meer aan de hand, zo vertelt Lisa nu in een Q&A.

Openhartige Q&A

Lisa vroeg haar volgers op Instagram om vragen door te sturen voor een Q&A. De blondine is nu al een tijdje opnieuw in België nadat ze enkele weken geleden naar huis werd gestemd op Love Island. Maar ze heeft natuurlijk heel wat informatie van achter de schermen. En die deelt ze nu met haar volgers.

De eerste vraag die Lisa kreeg was of ze nog hard feelings heeft tegenover Giuliano. Daarop antwoordde ze: “Nee, ik heb geen hard feelings tegenover Giuliano”. Maar daar liet ze het niet bij. “Het is wel heel respectloos hoe hij mij behandeld heeft”, zo ging ze verder. “Er zijn trouwens ook heel veel dingen niet uitgezonden. Maar hij doet wat hij wil. Life goes on.”

Extra large condooms

Lisa kreeg ook de vraag of mensen seks hebben op Love Island. En toen kwam ze met een verrassend antwoord. “Ja, er was maar een persoon die zelfzeker genoeg was om extra large condooms mee te nemen. Hij zei ook vanaf dag één al dat hij niet bang was om seks te hebben op tv. En ik was naïef genoeg om daarin mee te gaan.”

Eén plus één is natuurlijk twee dus Lisa heeft het hier overduidelijk over Giuliano. En hun vrijpartij betekende meteen ook het einde van hun prille “relatie”. “Seks heb je natuurlijk altijd met twee personen. Dus het was van allebei de kanten wel gewild. Maar het was zeker wel een les voor mij dat ik mij niet te snel mag laten meeslepen met mooie woorden. Want de dag daarna heeft hij mij volledig vallen. Dus ik heb hier heel veel uit geleerd en dat zie ik als iets positiefs.” Hoewel het voor de kijkers dus leek dat Feline zorgde voor het einde van de relatie tussen Lisa en Giuliano, krijgen we nu dus een heel ander verhaal te horen.

“Giuliano en Feline lijken moeder en zoon”

We wisten natuurlijk al dat Lisa geen fan is van het koppel Giuliano en Feline en dat laat ze nu nog een keer duidelijk merken. “Als ik mijn eerlijke mening mag geven, dan zijn ze precies moeder en zoon naast elkaar. Het kan natuurlijk zijn dat het klikt, maar daar heb ik mijn twijfels over.” Volgens Lisa vormen de twee puur tactisch een koppel. “Ik ken ze natuurlijk allebei een beetje persoonlijk. En ze doen er natuurlijk alles aan om in het spel te blijven en dat kan je ook gewoon zien op beeld.”

Lisa’s favoriete koppel is dan weer Remco en Imen. Daarnaast vind ze het nieuwere koppel Eilish en Gianni ook “echt een topkoppel”. Ze zou daarom ook graag een van die twee koppels zien winnen. De laatste aflevering van Love Island wordt nu vrijdag uitgezonden. Dan zullen we dus weten wie er met de overwinning en de geldprijs terug naar België of Nederland vliegt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  693.666
 • Aantal
  doden
  20.779