‘Familie’: Deze acteur verdwijnt tijdelijk uit de reeks

Het einde van de zomer nadert en dat betekent dat het tv-seizoen weer op volle gang komt. Op VTM is dat seizoen deze week al begonnen met een nieuw seizoen van Familie. Na een spannende seizoensfinale kwam gisteren het verhaal van de familie Van den Bossche terug op gang. Al zal het voor een van de personages een kort weerzien zijn.

Het vorige seizoen van Familie eindigde eind juni met grote familiereünie. Dat was de ideale gelegenheid voor Joris, die eigenlijk Bert Van den Bossche is, om eindelijk wraak te nemen op de Van den Bossches. Op dat feest was namelijk zo goed als iedereen aanwezig, zelfs enkele teruggekeerde personages.

Gisteren, op 26 augustus, ging het nieuwe seizoen van start en daarbij was er alvast sprake van een opvallende sfeer en een Bert die teleurgesteld is in zichzelf omdat hij de familie uiteindelijk niet heeft uitgeschakeld door de komst van Louise (Charlotte Sieben).

Exit Cedric

Naast de grote verhaallijn rond Bert en de dood van Leen, is er ook nog het eeuwig ingewikkeld liefdesverhaal tussen Cedric (Yanni Bourguignon), Jill (Britt Das) en Yoko (Cyra Gwynth). Die laatste keerde in de aflevering van gisteren namelijk terug in de Jan & Alleman terwijl Cédric dan weer op het punt staat om met Jill op wereldreis te trekken.

Uiteindelijk zal Cédric wel degelijk vertrekken en zal acteur Yanni Bourguignon tijdelijk niet meer te zien zijn in Familie. Dat meldt HLN. De acteur heeft zelf om dat scenario gevraagd om op die manier meer tijd te hebben voor zijn pasgeboren baby en zijn rol in de musical 14-18. Hoelang Cédric precies niet te zien zal zijn, is niet bekend. Al zal het hoogstwaarschijnlijk om een periode van een paar maanden gaan.

Meer
Lees meer...