Spin-off ‘Familie – Het ware gelaat van Joris’ nu te bekijken op VTM GO

Hoewel Familie even niet op televisie te zien zal zijn, blijven fans van de populaire VTM-soap deze zomer niet met lege handen achter. Op VTM GO en VTM GO+ kan je namelijk kijken naar de webreeks Familie – Het ware gelaat van Joris. Daarin zie je hoe Bert Van den Bossche Joris werd en wat hij de afgelopen jaren allemaal gedaan heeft.

Het 33ste seizoen van Familie eindigde vrijdag met een spannende seizoensfinale én een bijzondere flashforward. Zo weten we dus dat de eigenlijke wraak van Joris aka Bert pas voor binnen zes maanden zal zijn.

Sowieso gaat Familie er deze zomer even van tussenuit. Een ideaal moment om even wat extra informatie te geven over de gebeurtenissen van de laatste maanden. Familie – Het ware gelaat van Joris zal gaan over Joris, die eigenlijk Bert Van den Bossche heet. De zomerreeks zal tonen hoe Bertje ook het brein was achter eerdere gebeurtenissen uit het recente verleden. Als kijker krijgen we te zien hoe verschillende schokkende gebeurtenissen uit het verleden écht tot stand zijn gekomen.

Steven De Lelie en Gunther Levi

Voor de rol van Bart Van den Bossche keert Steven De Lelie terug. Hij speelde deze rol tot 2015, maar is – na de plastische chirurgie van Bertje – vervangen door Jan Sobrie. Daarnaast keert ook Gunther Levi terug. Zijn personage Peter Van den Bossche stierf in Familie in 2022, maar staat nu dus spreekwoordelijk terug op uit de dood.

De eerste aflevering van Familie – Het ware gelaat van Joris staat op VTM GO. Vanaf nu verschijnt er iedere vrijdag een nieuwe aflevering. De reeks is ook volledig te bekijken via VTM GO+.

Bekijk hier de trailer van Familie – Het ware gelaat van Joris:

Meer
Lees meer...