‘Familie’: Wat kunnen we verwachten van de seizoensfinale?

In Familie is het tijd voor de spectaculairste seizoensfinale in jaren. Donderdag en vrijdag staan er namelijk twee extra lange afleveringen op de planning en die beloven spannender dan ooit te worden. Joris Nuyens ofwel Bert Van den Bossche is uit op wraak en wil zoveel mogelijk doden, maar wie overleeft er het drama en wie niet?

Na jaren wil Bert Van den Bossche, gespeeld door Jan Sobrie, eindelijk wraak nemen op de Van den Bossches. Hij rekende eerder deze week al af met Leen Van den Bossche (Cathérine Kools). Op de grote familiereünie, met heel wat teruggekeerde personages, wil hij de volledige familie uit de weg ruimen.

Nog voor hij zijn plan kan uitvoeren, dreigt het echter mis te lopen. Mieke (Caroline Maes) lijkt hem namelijk te ontmaskeren door een vreemde geur uit de badkamer van Joris. Zal hij ook haar moeten vermoorden? En wat met Louise (Charlotte Sieben), met wie Bert steeds closer werd?

Bom

Op de reünie zelf maakt de Bomma (Annie Geeraerts) zich klaar om haar kinderen, kleinkinderen en andere familieleden te ontvangen. Terwijl al het volk toestroomt in de feestzaal, is Bert bezig met de laatste voorbereidingen aan zijn bom, die hem moet helpen om eindelijk wraak te nemen.

Zal het plannetje van Bert lukken, of slaagt er iemand in om de grote ramp toch nog te voorkomen? En wie komt er te overlijden in de seizoensfinale?

De dubbele seizoensfinale van Familie met twee extra lange afleveringen is donderdag 27 en vrijdag 28 juni te zien op VTM.

Meer
Lees meer...