Left Right
scrollTop top

Fans twijfelen wie de echte vader is van Stormi, de baby van Kylie Jenner


Fans twijfelen wie de echte vader is van Stormi, de baby van Kylie Jenner

Weinig baby’s zijn al zoveel in het nieuws geweest als Stormi Webster, het eerste kindje van realityster Kylie Jenner en rapper Travis Scott. Al twijfelen veel fans of hij wel echt de vader is Stormi. Het baby’tje lijkt namelijk eerder op Tyga … en laat dat nu net de ex van Kylie Jenner zijn.

Terwijl het kindje van Kim Kardashian alle aandacht kreeg, deed de Kardashian-clan lang geheimzinnig over de zwangerschap van haar halfzus Kylie Jenner. Het was maar nadat Stormi op 1 februari geboren was dat de 20-jarige realityster voor het eerste toegaf dat ze inderdaad zwanger was geweest.

De zwangerschap zou volgens de Amerikaanse roddelpers dan ook niet echt gepland geweest zijn. Kylie had 3 jaar lang een knipperlichtrelatie met de rapper Tyga tot het koppel op 3 april 2017 definitief uit elkaar ging. Nog geen twee weken later had jongste Jenner alweer een andere rapper aan de haak geslagen, Travis Scott.

Seks met haar ex

Een beetje rekenen leert ons dat baby Stormi eind april 2017 moet verwekt zijn, toen Kylie al samen was met Travis Scott dus. Maar Tyga liet al eens uitschijnen dat hij ook na de breuk nog seks heeft gehad met zijn ex-vriendin.

Getty Images

Toen de eerste geruchten over de zwangerschap van Kylie Jenner opdoken, claimde Tyga op Snapchat al dat het kind van hem was, al wiste hij de post met “Hell nah that’s my kid” kort daarna. De rapper zou nu een DNA-test willen aanvragen omdat hij denkt dat Stormi mogelijk inderdaad zijn kind is.

Lang wachten op eerste foto

Na de geheimzinnigheid tijdens haar zwangerschap, bleef het ook na de bevalling lang wachten op nieuws over de baby. “Zou ze zo lang wachten om zijn gezicht te tonen omdat hij op Tyga lijkt”, suggereerde een fan toen al op Twitter.

Die geruchten werden er niet minder op toen Kylie vorige week dan toch eindelijk de eerste duidelijke foto van Stormi de wereld instuurde. Fans merkten onmiddellijk op dat de baby helemaal niets mee heeft van Travis Scott maar daarentegen wel van haar ex Tyga.

“Aziatisch uiterlijk”

Sindsdien worden er op sociale media volop argumenten gezocht om te bewijzen dat Tyga wel degelijk de vader is van Stormi. Zo wijzen veel volgers op het “Aziatisch uiterlijk” van de baby. In tegenstelling tot Kylie Jenner en Travis Scott heeft Tyga wel degelijk Aziatische roots. Zijn voorouders zijn namelijk afkomstig uit Vietnam.

Andere fans merkten dan weer de gelijkenis tussen Stormi en King, het eerste kindje van Tyga uit een vorige relatie. Het laatste woord is duidelijk nog niet gezegd over de kleine Stormi, die zijn naam niet gestolen lijkt te hebben.

Zie jij de gelijkenis?

Tyga ontwijkt alle vragen over Stormi …

Wie is de vader? Travis Scott of Tyga?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396