‘Fast X’ krijgt eerste trailer met eerste blik op Jason Momoa

Het einde van de Fast & Furious-franchise komt stilaan in zicht. Met Fast X verschijnt later dit voorjaar het eerste deel van het tweedelige slot van de filmreeks. En die film kreeg nu zojuist een wel heel uitgebreide trailer, met daarin uiteraard Vin Diesel, maar ook een eerste blik op Jason Momoa als slechterik.

In 2001 verscheen The Fast and the Furious en was een van de bekendste franchises van het prille millennium gelanceerd. Ondertussen zijn we 22 jaar later en komt op woensdag 17 mei de tiende en voorlaatste film uit onder de naam Fast and Furious X, of kortweg Fast X.

Jason Momoa

Na heel wat eerdere missies met succes te hebben afgewerkt en heel wat gevaarlijke vijanden te hebben verslaan, staan Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn ‘family‘ deze keer tegen de meest dodelijke tegenstander ooit. Dante (Jason Momoa) is namelijk de zoon van de Braziliaanse drugskoning Hernan Reyes (Joaquim de Almeida). Die werd in Fast Five uitgeschakeld door Dom en zijn bende en dus is Dante twaalf jaar later op wraak belust. Het ultieme doel van die wraak blijkt de 8-jarige zoon van Dom Toretto, Brian Marcos (Leo Abelo Perry) te zijn.

Fast X speelt zich af over heel de wereld af, van Los Angeles tot Rome, van Brazilië tot Londen en van Portugal tot Antarctica. Daarin zullen ze nieuwe bondgenoten moeten smeden, maar ook oude vijanden tegenkomen.

Bekijk de trailer van Fast X hier:

Fast X is vanaf woensdag 17 mei te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...