‘Fast X’ krijgt eerste poster: “The end of the road begins”

Het einde van de Fast & Furious-franchise komt stilaan in zicht. Met Fast X verschijnt later dit voorjaar het eerste deel van het tweedelige slot van de filmreeks. En nu is zojuist een eerste poster van die aankomende film gedeeld.

In 2001 verscheen The Fast and the Furious en was een van de bekendste franchises van het prille millennium gelanceerd. Ondertussen zijn we 22 jaar later en komt op woensdag 17 mei de tiende en voorlaatste film uit onder de naam Fast X. Van die film krijgen we op vrijdag 10 februari eindelijk een eerste trailer te zien, juist op tijd om een beknopte versie ervan te tonen tijdens de Super Bowl. Maar nu is er dus al een poster. Daarop zien we Vin Diesel (Dominic ‘Dom’ Toretto) bidden met een kruis in zijn hand dat fans van Fast & Furious ongetwijfeld zullen herkennen.

Castleden

Fast X wordt de voorlaatste film in de franchise. Hij zal samen met Fast & Furious 11 een dubbelfilm vormen die de reeks zal afsluiten. De productie van de film kende wel enige problemen met het vertrek van regisseur Jeremy Lin in april vorig jaar. Hij werd vervangen door Louis Leterrier (Clash of the Titans, Now You See Me).

De cast bestaat opnieuw uit vertrouwde namen zoals Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel en Sung Kang. Daarnaast keren ook John Cena en Charlize Theron, die te zien waren in F9, en Scott Eastwood, die te zien was in de achtste film The Fate of the Furious, terug. Jason Momoa maakt dan weer zijn debuut in de franchise als slechterik. Dwayne ‘The Rock’ Johnson weigerde door een vete met Vin Diesel mee te werken.

Bekijk de poster van Fast X hier:

Fast X is vanaf woensdag 17 mei te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...