Jason Momoa wordt mogelijk slechterik in ‘Fast & Furious 10’

Mogelijk zal Jason Momoa opduiken in de tiende film van Fast & Furious. De acteur zou op dit moment in dialoog zijn met de productie van de film en zou in de running zijn voor de rol als een van de slechteriken in de opvolger van F9: The Fast Saga.

De Fast & Furious-franchise telt al heel wat grote namen, maar daar kan mogelijk nog een indrukwekkende aan worden toegevoegd voor de tiende film. De productie zou namelijk in gesprek zijn met Jason Momoa voor de rol als slechterik in de film.

Jason Momoa

Normaal zouden de opnames voor de tiende film in de Fast & Furious-reeks al begin 2020 van start zijn gegaan. Als dat zo was geweest, had de film al in het voorjaar van 2021 in de zalen verschenen. Maar door de uitbraak van het coronavirus liep de productie heel wat vertraging op en is de productie dus pas nu echt van start gegaan.

Daarbij zijn de makers nog op zoek naar enkele nieuwe acteurs voor nieuwe rollen in de film. Een van de acteurs is volgens een bron van The Hollywood Reporter Jason Momoa. Hij zou in de running zijn voor de rol van slechterik. Diezelfde bron laat ook weten dat de opnames in de lente van start zouden gaan.

Fast & Furious 10

Als Jason Momoa de rol krijgt, zal hij deel uitmaken van een cast met onder andere Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris en Sung Kang. Daarnaast zouden ook John Cena en Charlize Theron, die onlangs hun debuut maakten al slechteriken in de Fast & Furious zouden terugkeren in de tiende film.

Fast & Furious 10 zal opnieuw geregisseerd worden door Justin Lin. Hij regisseerde eerder al The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast Five en Fast & Furious 6. Daarna verliet hij de franchise even, maar voor F9 keerde hij terug. Chris Morgan zal opnieuw het script verzorgen.

Meer
Lees meer...