Jason Momoa vertelt over alle verwondingen die hij opliep tijdens opnames ‘Aquaman 2’

Jason Momoa is op dit moment bezig met de opnames van de tweede Aquaman-film. Dat dat niet zonder problemen verliep, onthulde de 42-jarige acteur in The Ellen DeGeneres Show. Momoa liep de voorbije maanden namelijk meerdere, serieuze verwondingen op.

Nadat Jason Momoa eerder al te zien was als Aquaman in Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) en Justice League (2017) kreeg hij in 2018 de hoofdrol in de eerste eigen film van ‘zijn’ superheld. Aquaman kreeg gemengde recensies, maar was aan de box-office wel een succes met een wereldwijde opbrengst van bijna 1 miljard euro.

Het was dan ook geen verrassing dat Warner Bros. en DC Comics beslisten om een vervolg te maken. De opnames voor die film, die de naam Aquaman and the Lost Kingdom kreeg, zijn deze zomer begonnen. De film zal in 2022 in de cinema uitkomen. Dat die sequel zo lang op zich liet wachten, heeft onder andere te maken met het feit dat Jason Momoa niet meteen beschikbaar was door zijn rol in Dune.

“Iets in mijn oog geraakt”

Maar nu ligt de focus dus volledig op Aquaman and the Lost Kingdom en dat doet Momoa vol overgave. “Ik heb mijn ogen beschadigd. Er is iets in geraakt dat mijn hoornvlies heeft opengesneden waardoor ik geopereerd moest worden. Daarnaast heb ik ook een hernia opgelopen en zijn mijn ribben gekneusd geraakt. Ik word eigenlijk gewoon in elkaar geslagen”, legt de acteur uit in een Zoomgesprek met Ellen DeGeneres, tijdens haar talkshow eerder deze week. “Maar het wordt een fantastische film, je zal hem geweldig vinden!”

“Het is zwaar werk dat je hebt, want iedere film waarin je meespeelt, doe je jezelf pijn”, reageerde Ellen DeGeneres op de bekentenis van Jason Momoa. “Ik hou gewoon echt van mijn werk en ben daarom soms iets te enthousiast. Daarnaast is er ook de leeftijd, ik ben een oudere superheld aan ’t worden”, relativeerde de 42-jarige acteur zijn vele blessures.

Bekijk hier het gesprek tussen Jason Momoa en Ellen DeGeneres

Meer
Lees meer...