Vin Diesel teaset “fantastische nieuwe castleden” voor ‘Fast & Furious 10’

De opnames voor de tiende film van Fast & Furious gaan binnenkort van start. Dat heeft hoofdrolspeler Vin Diesel gezegd in een video op Instagram. De acteur verklapte daar ook dat er enkele “fantastische toevoegingen” zijn aan de cast.

Fast & Furious 10 wordt de voorlaatste film in de franchise. Hij zal samen met Fast & Furious 11 een dubbelfilm vormen die de reeks zal afsluiten. Universal Pictures liet afgelopen zomer al weten dat de release van de tiende film gepland staat voor april 2023. Toen was het plan nog om met de opnames voor beide films te beginnen in januari 2022.

In een korte video op zijn Instagram heeft Vin Diesel, Dominic ‘Dom’ Toretto in de franchise, nu meer duidelijkheid gegeven over die opnames. De 54-jarige acteur sprak zijn volgers zondag toe vanop een Nascar-wedstrijd in Los Angeles. “We hebben allemaal de racing mindset aangezien we heel binnenkort beginnen met het filmen van Fast 10“, zei Diesel daar.

Jason Momoa?

“We hebben zeer goede toevoegingen aan de cast die deze episode zeer interessant zal maken”, ging hij verder. Over wie het gaat, is voorlopig nog niet duidelijk, al gaan er wel al enige tijd geruchten rond. Zo werd Jason Momoa recent nog genoemd als mogelijke slechterik in Fast & Furious 10. Wie alvast niet in die film te zien zal zijn, is Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Hij leeft al enige tijd op slechte voet met Vin Diesel en heeft dan ook geen zin meer om nog met hem samen te werken.

Meer
Lees meer...