Charlize Theron deelt eerste foto’s vanop set ‘Fast & Furious 10’

De opnames voor de tiende film van Fast & Furious zijn officieel begonnen. Dat deelde hoofdrolspeler Vin Diesel enkele dagen geleden al op Instagram. Daarbij onthulde hij ook dat de officiële titel van de aankomende film Fast X is. Nu deelde actrice Charlize Theron de allereerste foto’s vanop de filmset. Zij zal dus terug te zien zijn in de rol van Cipher.

Charlize Theron is terug als Cipher in de eerstvolgende Fast & Furious-film die officieel Fast X heet. Oorspronkelijk ging de film uitkomen in april 2023, maar nu zou de releasedatum naar mei 2023 verschoven zijn. De opnames van de tiende film zijn onlangs begonnen en Theron deelde nu de allereerste beelden van op de set op haar Instagram.

She’s back baby

Op de eerste van de twee zwart-witfoto’s staat Theron met haar armen gekruist tegen een muur naast twee collega’s die er precies wat slecht aan toe zijn. In de tweede foto staat ze tussen verschillende crewleden met gesloten ogen. “She’s back baby. #FastX @thefastsaga”, schreef de actrice in de caption onder de post.

De Fast & Furious-franchise zal helaas ten einde komen met de tiende en elfde film. Na de eerstvolgende film, Fast X, waarvan de opnames volop aan de gang zijn, komt er dus nog één laatste film. Regisseur Justin Lin zal ook nu weer de regie op zich nemen. Hij was namelijk al de regisseur van dienst voor vijf eerdere films uit de franchise. Theron was te zien als Cipher in de laatste twee films: The Fate of the Furious in 2017 en F9 uit 2021. Ze zal nu dus het personage opnieuw spelen in zowel Fast X als in het ook nog aankomende 11de deel.

Nieuwe castleden

Samen met Vin Diesel zullen ook oude bekenden Michelle Rodriguez, Sung Kang, Ludacris, Jordana Brewster, Tyrese Gibson en Nathalie Emmanuel terugkeren in Fast X. Daarnaast zou ook rapster Cardi B, die een veelbesproken cameo had in F9, weer van de partij zijn. Een eerste nieuw gezicht in de aankomende film zou Aquaman-acteur Jason Momoa zijn. Hij zal naar verluidt de slechterik spelen in de tiende film. Momoa vertelde eerder deze maand aan Entertainment Tonight: “Ik mag voor het eerst met Charlize werken en daar ben ik heel erg blij om”.

Diesel kondigde eerder deze maand ook aan dat Captain Marvel-actrice Brie Larson de nieuwste toevoeging aan de cast van Fast X is. Daarbij deelde hij een selfie met de Academy Award-winnares op zijn Instagramprofiel. “Je hebt geen idee hoe tijdloos en verbazingwekkend ze zal zijn in onze mythologie. Naast haar schoonheid, haar intellect … haar Oscar, zal deze diepzinnige ziel iets toevoegen aan de franchise wat je misschien niet had verwacht, maar waar je wel naar verlangt. Welkom bij de FAMILIE Brie”, schreef Diesel.

Iemand die we helaas niet zullen zien terugkeren in de laatste twee Fast & Furious-films is acteur Dwayne Johnson. Die zou namelijk op slechte voet staan met Vin Diesel en wenst niet meer met hem samen te werken.

Bekijk de allereerste setfoto’s met Charlize Theron hieronder:

Meer
Lees meer...