Gaat Cardi B meespelen in vierde seizoen Netflixserie ‘You’? Dit is wat Penn Badgley zegt

Rapster Cardi B en You-acteur Penn Badgley zijn sinds kort beste vrienden geworden op sociale media. Cardi B liet onlangs op Twitter vallen dat ze een enorme fan is van de Netflixserie You, waarvan recent het derde seizoen verscheen. Betekent dit dat we de rapper mogelijk in het vierde seizoen van de hitserie gaan zien? Penn Badgley, die de hoofdrol speelt in de serie, had er iets over te zeggen.

Nadat de I Like it-zangeres recent publiekelijk een rol voor zichzelf pitchte in Netflix’ hitshow You, zijn alle ogen op de streamingdienst gericht geweest. Nu heeft de ster van de serie, Penn Badgley, gesproken over de mogelijke toevoeging aan de cast en zijn nieuwe online vriendschap met Cardi, meldt E!online.

De Grammywinnares en de Netflix-ster hebben onlangs de boel op stelten gezet op Twitter, waar de twee als elkaars grootste fanaten continu tweets uitwisselden en zelfs hun profielfoto’s op het platform veranderden naar een foto van elkaar.

Ja of nee?

Fans vragen zich natuurlijk af of dit er uiteindelijk toe zal leiden dat de rapster haar opwachting zal maken in het vierde seizoen van You, maar volgens Badgley – die onlangs te zien was bij Jimmy Kimmel Live – is zijn gok net zo goed als de onze. “Ik weet het niet en ik kan het daarom niet met zekerheid zeggen”, vertelde hij gastheer Jimmy Kimmel over een mogelijke cameo van Cardi B tijdens de aflevering van 25 oktober. “Maar er is eigenlijk wel een echte petitie opgestart door de fans.”

Die verklaring is 100 procent correct: er is een echte Change.org petitie die momenteel zijn ronde doet om Cardi B op het kleine scherm te krijgen voor het volgende seizoen van You. De petitie heeft tot nu toe al meer dan 900 handtekeningen gekregen. Maar toen Kimmel de acteur vertelde dat het gewoon niet beide antwoorden kon zijn (aangezien de ster zei dat hij het niet wist en het ook niet kon of mocht zeggen), voegde Badgley toe: “Ik kan het echt niet zeggen, want ik weet het effectief niet.”

Of het dus echt zal gebeuren, valt nog even af te wachten. Voorlopig kunnen we wel genieten van de unieke vriendschap tussen de You-ster en de rapster, en duimen. De echte fans kunnen natuurlijk ook de petitie ondertekenen. Wij weten alvast dat Netflix niet gaat weten wat hen overkomt als Cardi B in de serie verschijnt.

Bekijk het interview met de acteur hieronder:

Meer
Lees meer...