Foto’s van Kim Kardashian’s ‘imperfecte’ kont veroorzaken ophef, maar zij zet de bodyshamers op hun plaats

Foto’s van Kim Kardashian’s ‘imperfecte’ kont veroorzaken ophef, maar zij zet de bodyshamers op hun plaats

Dat Kim Kardashian trots is op haar derrière hoeven we jullie niet meer te vertellen. Dus nadat de 36-jarige realityster kritiek kreeg op onflatterende paparazzi-foto’s van haar vakantie in Mexico, beet ze op haar eigen manier van zich af.

Kim Kardashian is op vakantie in Mexico om de 38ste verjaardag van haar zus Kourney te vieren. De zusjes posten zelf foto’s van hun trip op Twitter en Snapchat, maar ook de paparazzi zijn er als de kippen bij om foto’s van de Kardashians te maken.

Op deze foto’s is de kont van Kim K te zien zoals ze echt is en ja, dat is inclusief cellulitis. Op sociale media kreeg ze al snel negatieve commentaar over haar ‘imperfecte’ poep.

Kim laat zich echter niet doen door de negatieve reacties en is trots op haar lichaam. Ze reageerde met de volgende tweet: “Oh en hoe met mij gaat? … Ik zit hier op het strand met mijn perfecte lichaam.”

In een interview met Shape.com zei de realityster eerder al dat ze net zoals veel vrouwen cellulitis had, maar ze zich daar niet om schaamt.

Gesponsorde artikelen