‘Frankly Speaking’: Komische K-drama van Netflix krijgt nieuwe teaser

Vanaf morgen, woensdag 1 mei, kan je op Netflix kijken naar de nieuwe komische K-drama Frankly Speaking. Daarin volgen we een nieuwsanker dat na een ongeluk plots zonder filter zijn ongezouten mening geeft over alles.

Recent verscheen op Netflix de knotsgekke Zuid-Koreaanse serie Chicken Nugget over een vrouw die in een chicken nugget verandert. Deze week verschijnt de volgende Zuid-Koreaanse komische reeks, die opnieuw een opvallend onderwerp heeft. Frankly Speaking toont wat er gebeurt wanneer een presentator geen filter meer heeft.

Frankly Speaking

In de komedie volgen we Song Ki-baek (Ko Kyoung-pyo). Hij is 33 jaar en werkt als nieuwsanker bij een televisiezender. Mensen vinden hem een geweldige presentator omdat hij altijd heel beleefd en respectvol is. Maar op een dag wordt Ki-baek geëlektrocuteerd en daarbij verandert zijn persoonlijkheid. Plots heeft hij geen filter meer en zegt hij altijd meteen wat hij wil, zonder er eerst over na te denken, wat uiteraard desastreuze gevolgen heeft voor zijn job. Maar zijn ongezouten taalgebruik zorgt ervoor dat On Woo-joo (Kang Han-na), een schrijfster voor een varietyshow, hem opmerkt. Ze wil Song Ki-baek graag gebruiken in haar komische varietyshow, maar dat ziet hij zelf niet meteen zitten.

In de nieuwe teaser krijgen we het moment te zien waarop Song Ki-baek geëlektrocuteerd wordt. Voorheen was hij dus heel beleefd, maar plots verandert zijn hele persoonlijkheid. Zo deelt hij plots iedereen mee dat ze stinken en is hij niet langer de jaknikker die iedereen gewend is.

Frankly Speaking is geregisseerd door Jang Ji-yeon, die eerder al Nevertheless maakte. Het script is van de hand van Choi Kyung-sun, die al verantwoordelijk was voor Chip-in.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor Frankly Speaking:

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Frankly Speaking is vanaf woensdag 1 mei te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...