Friends-actrices zitten samen in een groepschat, maar eentje vindt dat niet zo leuk

Friends-actrices zitten samen in een groepschat, maar eentje vindt dat niet zo leuk

Sinds 2004 moeten we het doen zonder nieuwe afleveringen van Friends, maar de serie heeft nog steeds een grote fanbase die hoopt op een reünie van het tv-programma. Ze zijn misschien niet allemaal meer de beste ‘friends’, maar de meisjes zijn elkaar nog niet vergeten.

In de serie waren de drie dames twee handen op één buik en ook in het echte leven is er nog sprake van vriendschap. Courtney Cox, aka Monica Geller, heeft onthuld dat ze samen met Jennifer Aniston en Lisa Kudrow in een groepschat zit. En hoewel wij dat geweldig nieuws vinden, is Courtney toch niet overtuigd.”Ik vind het echt niet leuk!” De actrice noemt de chat een ‘berichtenketting’. Lisa en Jennifer zijn blijkbaar wel into groepschats en babbelen er maar op los. “Voor mij is de druk te hoog. En dan wil je een grapje maken, maar snapt niemand het”, zegt Courtney. The struggle is real. Een chat waarin gelachen, geroddeld en memes verstuurd worden met Phoebe, Rachel en Monica. Dat we daar geen deel van mogen uitmaken …

Reünie

Hoewel de vrouwelijke cast duidelijk nog een goede band heeft, is er geen sprake van een reünie. Dat lichtte Matt LeBlanc, die Joey speelde in de populaire serie, toe in een Australische radio-uitzending. “Ik snap dat fans ons terug samen op het scherm willen zien, maar het was een show over het leven van mensen die 20-30 jaar waren. Zien wat ze nu doen, is als het boek dat beter is dan de film. De verbeelding van waar iedereen nu staat in het leven, is beter. Ik denk niet dat iemand zit te wachten op Joey met ouderdomskwalen.”

Gesponsorde artikelen