Left Right
scrollTop top

‘Friends’-ster spreekt zich uit over mogelijke reünie: “Alles is mogelijk”


‘Friends’-ster spreekt zich uit over mogelijke reünie: “Alles is mogelijk”

Na Lisa Kudrow eerder deze week heeft nu ook een andere ‘Friends’-ster zich uitgesproken over een mogelijke ‘Friends’-film. Na Phoebe was het de beurt aan Rachel, want Jennifer Aniston zat bij Ellen DeGeneres op de zetel en die kon de komst van Aniston natuurlijk niet laten passeren zonder naar een reünie te polsen. “Alles is mogelijk”, antwoordde de actrice. “Ik bedoel, George Clooney is getrouwd … Dat betekent dat echt alles kan gebeuren.”

Friends is een waar fenomeen geworden. De eerste aflevering dateert al van 1994, bijna 24 jaar geleden dus, maar toch blijft de show immens populair. Dat de sitcom sinds dit jaar ook eindelijk op Netflix te zien is, zorgde nog eens voor een extra boost. Geruchten van een mogelijke terugkeer van de serie als film doen al jaren de ronde, maar door het enorme succes van de show op de streamingdienst zijn die toch steeds luider aan het worden. Een fictieve trailer die een fan maakte, gooide nog wat olie op het vuur.

Phoebe en Rachel

Toen Lisa Kudrow, die de onnavolgbare Phoebe speelt in Friends, te gast was in CONAN, de late night talkshow van Conan O’Brien, kon die er dan ook niet omheen. “Er moet iets gebeuren … maar ik weet niet wat”, lachte Kudrow.

“Ze zijn van alles een reboot aan het maken, maar hoe zou dat werken bij Friends?”, vroeg ze zich af. “Het ging over twintig- en dertigjarigen. Het gaat niet over mensen die 40 of 50 jaar oud zijn, zoals wij nu. En als we dezelfde problemen zouden hebben als toen, dat zou pas erg zijn.”

“Alles is mogelijk”

Maar nu heeft ook collega-Friends-actrice Jennifer Aniston, die gestalte gaf aan Rachel, gereageerd. Zij zat op de zetel bij Ellen DeGeneres, die vlakaf zei: “Jullie zouden een Friends-reünie moeten doen.” “Is het zelfs een mogelijkheid?”, vroeg ze.

“Alles is mogelijk”, antwoordde Aniston. “Alles. Ik bedoel, George Clooney is nu getrouwd, dat wil zeggen dat alles kan gebeuren.”

Rollators

Ook David Schwimmer, Ross in Friends, kreeg de vraag voorgeschoteld in Megyn Kelly TODAY. “Ik moet het vragen”, zei ze. “Ik weet gewoon niet of ik ons allemaal wil zien met rollators”, lachte Schwimmer. “Ik twijfel. Ik denk het echt niet.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…