Geen enkele man wil nog op date met deze vrouw omwille van haar tattoo

Geen enkele man wil nog op date met deze vrouw omwille van haar tattoo

Dat je best twee keer nadenkt voordat je een tattoo laat zetten, dat ondervond ook de Britse Adele. In 2007 liet de toen 18-jarige vrouw de pootafdrukken van haar hond Max op haar borsten tatoeëren, omdat ze een permanente herinnering wou hebben aan haar huisdier. Ze was ervan overtuigd dat ze nooit spijt zou krijgen van die tattoos, maar dat draaide al snel anders uit.

Haar hond Max, een Newfoundlander, was net acht geworden, en dat is de gemiddelde levensverwachting voor zo’n hond. In de wetenschap dat haar harige vriend er niet voor eeuwig en altijd zou zijn, wou ze een levenslange tastbare herinnering. En dat deed ze dus in de vorm van twee tattoos: de pootafdrukken van Max op haar borsten.

In het begin was Adele dolgelukkig met haar tattoos. “Ik ging naar de universiteit in Portsmouth, en iedereen merkte mijn tattoo op. Ik vond het geweldig!”, vertelt Adele aan Metro. “Ik liep voortdurend rond met een diepe decolleté zodat iedereen mijn tattoos zou zien. Het werd echt mijn ‘ding’.”

Maar na amper een jaar veranderde haar gevoel, toen mensen negatieve commentaar begonnen te geven en haar bijnamen gaven als ‘hondenpoottieten’. Haar tattoos waren het eerste wat de mensen zagen, waardoor het al snel om haar borsten en haar tattoos draaide in plaats van om haarzelf.

“Zelfs als ze amper zichtbaar waren en iemand merkte ze op, dan kromp ik al in elkaar en wou ik door de grond zakken.”

Al snel veranderde Adele haar volledige stijl, en probeerde ze haar tattoos zoveel mogelijk te verbergen. “Ik haatte mijn borsten, en ik haatte wat ik mezelf had aangedaan. En dus begon ik topjes met een hoge halssluiting te dragen, zelfs in de zomer. Ik zweette nog liever, zolang ik maar mijn tattoos kon verbergen.”

Collect/PA Real Life
Collect/PA Real Life

Adele is er zelfs van overtuigd dat haar liefdesleven te lijden heeft onder de hondenpoten op haar lijf, en zegt dat haar zelfvertrouwen in duigen ligt. “Ik ben er zeker van dat mijn tattoos de oorzaak zijn van het feit dat ik nauwelijks relaties van langer dan een maand heb gehad in de voorbije tien jaar.”

Volgens Adele hebben mannen een verkeerde indruk van haar. “Ze denken dat ik een makkelijke prooi ben, terwijl ik helemaal niet in zo elkaar zit.”

De jonge vrouw is ondertussen met een laserbehandeling gestart om te tattoo te verwijderen. Het zal anderhalf jaar duren en meer dan 1.000€ kosten, maar dat heeft Adele er graag voor over, als ze daardoor weer goed in haar vel kan zitten.

Toch maar twee keer nadenken over die volgende tattoo dus!

Collect/PA Real Life

Gesponsorde artikelen