Geen tijd om boodschappen te doen? Colruyt lanceert een app waarmee je buren in jouw plaats naar de winkel kunnen gaan

Geen tijd om boodschappen te doen? Colruyt lanceert een app waarmee je buren in jouw plaats naar de winkel kunnen gaan

Colruyt lanceert een applicatie waarmee je je boodschappenlijstje kan delen met je buren, vrienden en familie. Apporto laat je toe om boodschappen voor iemand anders mee te brengen, of om je eigen boodschappen te laten leveren.

Je herkent deze situatie waarschijnlijk wel: je komt laat terug van het werk, je hebt niets in je koelkast en je hebt geen tijd om nog snel naar de supermarkt te gaan. Of je hebt geen auto om je zware boodschappen in te laden. Of één van je buren, of je oma die alleen woont, kan niet naar de winkel. Vergeet deze problemen, Colruyt vond de oplossing.

De supermarktketen heeft een gloednieuwe mobiele app gelanceerd: Apporto. Met deze applicatie kan je je boodschappenlijstje delen met je buren, je vrienden of je familie. En dit in elke winkel van Colruyt, Bio-Planet, OKay en Spar.

Breng de boodschappen van je buren mee of laat je buurman het afleveren

De eerste stap is om de app op je smartphone te downloaden: via de App Store hier en via Google Play hier. Daarna moet je je gegevens invoeren en je boodschappenlijstje invullen. Als je naar de supermarkt gaat, dan kan je kiezen om de boodschappen van andere mensen te doen. Je geeft dan op wanneer je gaat, in welke winkel en alle andere velden. Apporto zoekt vervolgens je contacten in de ledenlijst en toont alle mensen in je buurt die de app gebruiken.

Als je buurman zich ook geregistreerd heeft, ontvangt hij een melding met de vraag of hij je boodschappen wil meebrengen de volgende keer dat hij gaat winkelen. Om de financiële kant van de zaak te regelen, volstaat het om te kiezen tussen contante betaling bij ontvangst van je boodschappen of betaling via Bancontact. Aanmelden op de app is ook heel gemakkelijk: dat kan gewoon met je Xtra-kaart. Zo verlies je geen enkel punt!

Gesponsorde artikelen