Gers Pardoel verlaat in alle stilte zijn gezin voor nieuwe vriendin

Gers Pardoel verlaat in alle stilte zijn gezin voor nieuwe vriendin

Het leek een bijzonder sprookje, dat van Gers Pardoel en zijn vriendin Sélina Van Gool. Het koppel was al samen van voordat Gers doorbrak, en Sélina stond als manager mee aan het roer van zijn carrière. Het koppel kreeg samen twee kinderen, en alles leek hen voor de wind te gaan. Maar niets blijkt nu minder waar: Gers en Selina zijn al maanden uit elkaar.

Sinds Gers Pardoel in 2009 doorbrak, reeg hij de hits aaneen. Belangrijke factor in zijn carrière was altijd zijn vriendin én manager Sélina, met wie hij twee kinderen kreeg, Goud (4) en Rocci (2). Maar aan dat sprookje lijkt nu een einde te zijn gekomen. Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf zou Sélina een paar maanden geleden al hun Tilburgse villa hebben verlaten, en zou ze een paar kilometer verder zijn gaan wonen. Weliswaar in een iets bescheidener optrekje.

Ander in het spel

Volgens bepaalde bronnen was het niet de eerste keer dat het koppel uit elkaar ging, maar telkens bleken ze toch niet zonder elkaar te kunnen. Tot Gers eerder dit jaar Vienna tegen het lijf liep, wat meteen het begin van het einde betekende voor de relatie tussen Gers en Sélina. In het begin hield Gers nog vol dat Vienna ‘gewoon een vriendin’ was, maar al snel werd duidelijk dat er meer aan de hand was.

Op het einde van de zomer ontdekte Sélina dat er een ander in het spel was, en ging ze op zoek naar een andere woning. Ondertussen zou Gers al samenwonen met zijn nieuwe liefde, Vienna.

Breuk kwam onverwachts

Toch hadden weinigen de breuk zien komen. Vorig jaar nog vertelde Gers aan de media dat hij wilde trouwen met Sélina, en dat hij dolgraag een derde kind wou. Hij nam zelfs speciaal voor zijn gezin het nummer ‘Nooit meer alleen’ op, wat nu ongetwijfeld een wrange nasmaak krijgt.

Furieus

Sélina was uiteraard furieus toen ze te weten kwam dat Gers er een minnares op nahield. Toch weigert ze nu alle commentaar. Zowel Sélina als Gers verwijderden ondertussen alle foto’s waarop ze samen te zien zijn van hun Instagram-pagina. Gers deelt er wel nog foto’s van hemzelf en zijn kinderen.

Instagram

Gesponsorde artikelen