Left Right
scrollTop top

Gerty Christoffels overleden op 62-jarige leeftijd


Gerty Christoffels
© VTM

Televisiegezicht Gerty Christoffels is maandagavond overleden. Ze werd 62 jaar oud. Tijdens haar carrière presenteerde Gerty verschillende programma’s op de VRT en op VTM.

Presentatrice Gerty Christoffels is overleden, dat meldt Het Laatste Nieuws. Gerty Christoffels is vooral bekend van De Drie Wijzen en Boeketje Vlaanderen. Volgens bronnen zou ze al twee jaar vechten tegen longkanker.

Gerty Christoffels

Gerty Christoffels starte haar carrière in 1984 als presentatrice van het BRT-programma Boeketje Vlaanderen, de voorloper van Vlaanderen Vakantieland. Later was ze ook te zien in de programma’s Het ei van Christoffels en Personal Upgrade. Gerty was ook een van de vaste panelleden van De Drie Wijzen.

In 1995 stapte ze over naar VTM waar ze te zien was in de programma’s Wie van de drie?, De Surprise Show, Huiszoeking en haar eigen talkshow Gerty. In 2002 presenteerde ze samen met Francesca Vanthielen het programma Rijker dan je denkt. Daarin ging het duo op zoek naar alledaagse dingen die eigenlijk heel wat geld waard zijn. Later volgden ook nog Trouw met mij en Groene Vingers. Het laatste televisieoptreden van Gerty Christoffels dateert van 2017. Toen was ze nog één keertje te zien in een speciale uitzending van De Drie Wijzen, samen met de andere twee anciens van het programma Jacques Vermeire en Walter Grootaers.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  62.721.553
 • Aantal
  doden
  1.459.224
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  576.599
 • Aantal
  doden
  16.547