Geruchtenmolen op volle toeren: 5 kanshebbers voor Best Kept Secret 2019

Geruchtenmolen op volle toeren: 5 kanshebbers voor Best Kept Secret 2019

Er zijn nog geen acts bekend voor Best Kept Secret 2019, maar uit de tourplannen voor 2019 en festivals in omliggende landen kunnen we al heel wat afleiden. Deze vijf kanjers hebben tijdens Best Kept Secret 2019 niets te doen en ze zouden weleens op het festival kunnen staan. Afspraak van 31 mei tot 2 juni 2019.

1. Bon Iver

Bon Iver werd eerder al aangekondigd als headliner van het Deense NorthSide Festival, een evenement dat vaak namen deelt met Best Kept Secret. Bovendien heeft de artiest nog geen optredens ingepland tijdens het festival.

2. Florence + The Machine

Onlangs werd al bekendgemaakt dat Florence + The Machine naar Rock Werchter 2019 komt. Dat de act ook naar een Nederlands festival zal komen, staat als een paal boven water. Wellicht kan Florence + The Machine kiezen tussen Pinkpop en Best Kept Secret. Fingers crossed!

3. The Cure

Ook The Cure werd onlangs aangekondigd voor Rock Werchter. De band van Robert Smith gaat opnieuw op tour en tijdens Best Kept Secret zijn ze nog niet geboekt (voor zover wij weten). Ook bij The Cure is het wellicht een dilemma tussen Pinkpop en Best Kept Secret.

4. Lana Del Rey

Op 22 juni geeft Lana Del Rey een show in het Malahide Castle in Dublin. We vermoeden daarom dat de Amerikaanse een Europese tour zal geven en dat ze haar Summertime Sandness naar Pinkpop of Best Kept Secret brengt. Ze heeft zelfs al onthuld wat ze op Best Kept wil doen: “All I wanna do is get high by the beach.”

5. The Streets

Na zeven jaar zijn The Streets eindelijk terug. Er doen op internet heel wat geruchten dat ze naar Best Kept Secret komen. Bovendien staan ze eind juni op het Southside Festival in Duitsland.

Gesponsorde artikelen