‘Gestrand op Honeymoon Island’: Aaron en Jolien doen onthullingen op groepsdates

In Gestrand op Honeymoon Island is er een belangrijk moment aangebroken. Na lange tijd enkel met hun kersverse partner doorgebracht te hebben, krijgen de deelnemers namelijk een groepsdate. Daarbij ontmoeten de vrouwen elkaar en de mannen elkaar. En dat zorgt voor enkele onthullingen.

In het tweede seizoen van Gestrand op Honeymoon Island maakten we de voorbije weken kennis met de vier koppels die dit jaar de zware uitdaging uitgaan. Zij stapten met elkaar in het huwelijksbootje zonder elkaar te kennen en werden meteen daarna op een onbewoond eiland gedropt voor drie weken. Een zeer diepgaande kennismaking meteen, al bewees vorig seizoen dat er wel kans op succes is.

Jolien en Aaron

Ook dit jaar hebben we op de onbewoonde eilanden te maken met wisselend succes. Dat blijkt ook tijdens de groepsdates. Daar ontmoeten de deelnemers elkaar. Jolien doet daar aan de andere vrouwen meteen de bekentenis dat zij en Aaron heel vak met elkaar kussen.

Ook Aaron doet diezelfde bekentenis aan de mannen en voegt er zelfs aan toe dat het ’s avonds nog iets verder kan gaan. Tot zijn verbazen is datzelfde niet het geval bij de andere koppels. “Ik vind dat straf, want je zit als getrouwd koppel in een heel mooie overgeving en je bent drie weken samen. Je gaat dit avontuur toch aan om er het beste van te maken?”, klinkt het bij Aaron.

Bekijk hier het fragment uit Gestrand op Honeymoon Island:

Gestrand op Honeymoon Island is iedere maandag om 21.55 uur te zien op VTM 2 en VTM GO.

Meer
Lees meer...