Left Right
scrollTop top

Gigi Hadid deelt nieuwe foto’s met dochtertje


Zayn Malik Gigi Hadid
© Isopix

Het dochtertje van Gigi Hadid en Zayn Malik werd in september geboren en sindsdien kregen we al haar handjes te zien en een foto waarop ze verkleed was als de Hulk. Maar nu deelt Gigi nog twee schattige foto’s samen met haar dochtertje.

Topmodel Gigi Hadid en zanger Zayn Malik zijn ondertussen al zo’n twee maanden de ouders van een dochtertje. We kennen de naam van het meisje nog steeds niet, maar we krijgen haar nu wel opnieuw (deels) te zien op nieuwe foto’s.

Wandelen

Gigi deelde een reeks foto’s op Instagram in kerstsfeer. Want net zoals velen onder ons hebben ook Gigi en Zayn het kerstseizoen bij hun thuis geopend en hebben ze de kerstboom al gezet. Het model deelde daarom enkele foto’s van de kerstversieringen in haar huis, maar ook twee nieuwe foto’s met haar dochtertje.

Op de foto’s zien we Gigi Hadid die samen met haar dochtertje een wandeling maakt in de natuur. We krijgen het kindje zo nog steeds niet volledig te zien, een bewuste keuze van haar bekende ouders. Bij haar foto deelde ze ook haar beknopte ervaringen van het moederschap. “Een heel nieuw soort druk en vermoeiend”, zo schreef ze. “Maar ze is de beste dus kreeg ze haar kerstdecoraties wat eerder.” Het mag dus duidelijk zijn dat Gigi en Zayn met volle teugen genieten van het ouderschap.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  681.250
 • Aantal
  doden
  20.554