‘Gilmore Girls’: Medewerkster onthult eindelijk wie de vader van Rory haar kind is

Gilmore Girls keerde zes jaar geleden kortstondig terug voor de Netflix-reeks Gilmore Girls: A Year in the Life. Die revival eindigde met de onthulling dat Rory (Alexis Bledel) zwanger was. Daarbij werd er echter niets gezegd over de vader van dat kind, waardoor fans van de reeks al jarenlang speculeren. Maar nu weten we eindelijk het antwoord.

Gilmore Girls was een enorme hit tussen 2000 en 2007. En na een lange onderbreking – en veel gesmeek van fans – keerde de reeks in 2016 terug voor een miniserie op Netflix. Vier afleveringen lang konden we toen opnieuw kijken naar Alexis Bledel als Rory en Lauren Graham als Lorelei in Gilmore Girls: A Year in the Life.

Die serie eindigde met een heuse cliffhanger, want we vernamen op het einde van de laatste aflevering namelijk dat Rory Gilmore zwanger was. Details daarover en vooral over de vader kregen we echter niet. Dat zorgt ervoor dat fans al jarenlang discussiëren over wie Rory zwanger heeft gemaakt.

Paul, de Wookiee of Logan?

Ook Valerie Campbell, die als kostuumsupervisor werkte bij Gilmore Girls, krijgt die vraag meer dan regelmatig. Zij besloot daarom om eindelijk antwoord te geven op TikTok. Volgens haar wordt er geen duidelijkheid gegeven over de vader van het kind, omdat het duidelijk genoeg is. Fans moeten gewoon “rekenen en tellen” om zo zelf tot de conclusie te komen.

Ze merkte namelijk op dat Rory geen seks heeft gehad met Paul (Bryce Johnson) in de winter omdat ze toen niet echt aan het daten waren. “Ze was het gewoon vergeten uitmaken.” Ook tijdens haar onenightstand met een man verkleed als een Wookiee kan ze niet zwanger zijn geraakt. Dat was namelijk in de lente en dan zou Rory als een dikkere buik gehad hebben in de herfst toen ze haar zwangerschap opbiechtte aan Lorelei. “We hebben haar nooit een zwangerschapsbuik gegeven”, legt Campbell uit. Logan (Matthew Charles Czuchry) blijft dus over als enige logische mogelijkheid.

Bekijk de video hier:

@valeriescateyescream #stitch with @unlearn16 whose the father or rorys baby? I think I can answer that one #gilmoregirls #valeriescateyescream #behindthescenes #gilmoregirlstiktok ♬ original sound – valeriescateyescream

Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...