Goedkoop naar de Efteling met het openbaar vervoer? Vanaf deze vrijdag kan het!

Goedkoop naar de Efteling met het openbaar vervoer? Vanaf deze vrijdag kan het!

Wil je naar de Efteling met het openbaar vervoer? Dan heb je al gemerkt dat je superlang onderweg bent én dat het veel geld kost. Gelukkig is er vanaf deze vrijdag een goedkope en snelle oplossing: Flixbus rijdt vanuit Brussel naar het pretpark in Kaatsheuvel.

Hollebolle Gijs, Langnek en de meest epische scènes in de BeNeLux? Dan moet je eigenlijk in de Efteling zijn, er is geen competitie. Maar om het sprookjesland vanuit België te bezoeken, moet je een auto hebben, want Kaatsheuvel heeft alleen een busstation voor het Nederlandse Openbaar vervoer. Nu is er een oplossing: Flixbus rijdt vanaf vrijdag naar de Efteling.

Vier dagen per week

“Op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag zal er inderdaad twee keer per dag een bus van Brussel naar Kaatsheuvel rijden”, bevestigt Rosa Donat van Flixbus aan newsmonkey. “De eerste om 9 uur, de tweede in de namiddag. Zo kan je er ook een weekendje Efteling van maken.” Er rijden uiteraard ook bussen terug, om 18u vertrekt de eerste bus van Kaatsheuvel naar Brussel. Ruim genoeg tijd om terug naar huis te keren dus én toch nog wat tijd door te brengen in de Efteling.

De bussen naar de Efteling zijn natuurlijk niet de enige verbindingen die erbij komen: uit andere Nederlandse steden zal er alle dagen naar de Efteling gereden worden (ideetje voor een weekendje Nederland?) en ook de luchthaven van Schiphol krijgt uit meer steden bussen over de vloer. Maar ook in België rijden er flink meer Flixbussen rond: de verbinding Brussel-Amsterdam zal meer dan twee keer zoveel bussen krijgen. Je zal dagelijks 26 (!) keer van Brussel naar Amsterdam kunnen.

15 euro

Wat gaat dat grapje kosten? Een enkeltje Efteling uit Brussel kan vanaf 15 euro, laat Flixbus ons weten. Voor die prijs boek je best op voorhand, ook al om zeker te zijn dat je erbij kan. En dan genieten.

Weekendje Nederland? Check hier wat je nóg kan doen in Nederland.

Flixbus

Gesponsorde artikelen